Nu te duce cu aşteptări, du-te pregătită!

                                       Nu te duce cu aşteptări, du-te pregătită!

                                       Fata mea, să nu-ţi faci speranţe prea mari pentru că viaţa nu te va surprinde niciodată aşa cum te aşteptai tu. Nu te aprinde prea tare pentru că oamenii nu sunt niciodată ceea ce par a fi, toţi suntem buni actori pe scena vieţii şi ne ducem roluL în spate până la final. 

                                       Nu te duce cu aşteptări nicăieri şi la nimeni. Mai bine să fii surprinsă plăcut decât să fii dezamăgită, dar nu te lăsa în ruptul capului până nu iese totul exact aşa cum ai vrut tu să fie. Fă tot ce poţi ca să fii fericită pentru că dacă nu faci tu, nu va face nimeni.Va face unul singur şi pe acela vei fi nevoită să-l cauţi, dar până să-l găseşti vor încerca foarte mulţi să te dezamăgească.

                                       Tu du-te pregătită pentru orice, pentru orice e mai rău şi lasă-te suprinsă, dacă e cazul, de bine, de frumos, de iubire, de linişte şi de pace. Dacă nu găseşti toate astea, încearcă să le aduci, iar dacă nu le poţi aduce, pleacă şi nu te mai întoarce pentru că n-ai destul timp niciodată pentru a face ordine în vieţile altora care se încăpăţânează să îşi lase totul în dezordine. Ajungi să te neglijezi de tine pentru a avea grijă de ceilalţi şi ai să-ţi dai seama că meritai să te îngrijeşti şi de tine măcar puţin. 

                                       Nu te duce cu aşteptări, du-te pregătită pentru orice! Du-te croită să cucereşti tot, să ai parte de tot, să iubeşti tot şi să fii iubită de tot, aşa du-te, nu aştepta, nu mai aştepta… Probabil ne petrecem prea mult timp aşteptând şi aşa ne trece viaţa şi realizăm că ar fi trebuit să facem mai mult. Du-te pregătită să cucereşti un imperiu, iar dacă găseşti ruine, du-te pregătită să-l construieşti, femeie, pentru că vrei şi pentru că poţi!

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply