Nu sunt interesată de bărbaţi ,,jmecheri”!

                                             Nu sunt interesată de bărbaţi ,,jmecheri”! În aceste condiţii, dacă ai de gând să mă abordezi cu ,,Ce faci, pisi?” fără să ai habar unde trebuie să pui virgula, te sfătuiesc să stai departe şi să priveşti cum mă laşi rece. Crede-mă, nu îl caut pe ,,motănel”, eu vreau un bărbat care să fie capabil să mă cucerească numai cu ajutorul caracterului său de domn, nu arătundu-mi cheile de la maşină. Şi poate pare brutal modul în care îţi distrug percepţiile despre iubire, dar realitatea e crudă cu cei mai mulţi dintre noi.

                                             Nu sunt interesată de bărbaţi ,,jmecheri”! Asta pentru că mă respect pe mine ca femeie şi având respect de sine nu îmi permit să îl pierd pe tot alături de unul care are impresia că femeia de lângă el trebuie să fie un fel de ceas supradimensionat şi umblător, de preferabil unul de firmă, pe care să-l afişeze cât mai des posibil ca ,,să moară duşmanii”. Nu vă daţi seama cât de amuzanţi sunteţi… Şi nu mai completez…

                                             Nu sunt interesată de bărbaţi ,,jmecheri”! Încă un motiv care mă face să spun asta e acela că eu cred că este oarecum vital să reuşim să ne dezvoltăm din anumite puncte de vedere lângă oamenii care îşi împart viaţa cu noi şi invers. Dacă eu nu reuşesc să mă dezvolt ca om, înseamnă că fiinţa mea suferă un regres moral, concepţional şi nu numai, aşa că am să spun ,,Nu, mulţumesc!” cu riscul de a frânge o inimă pentru următoarele zece minute, căci atât durează dragoste pentru o pisi ,,incapabilă să realizeze ce poate pierde”.

                                             Nu sunt interesată de bărbaţi ,,jmecheri”! Cauza nu este faptul că ei nu iubesc, nu spun asta pentru că nu sunt ipocrită. Cauza este faptul că ei nu iubesc ce trebuie la o femeie. Eu prefer să nu fiu iubită deloc, decât să fiu iubită pentru ceva ce nu îmi doresc.

                                             Dacă eşti un bărbat ,,jmecher”, te rog caut-o pe pisi în altă parte, eu nu sunt pisi, ci o femeie cu respect de sine.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply