Nu sunt genul de femeie care acceptă să stea la picioarele unui bărbat. Tocmai de asta am învăţat să renunţ la cei care mă făceau nefericită.

                                A fost o vreme în care eram naivă… Prea naivă. Am acceptat să iert prea multe, să aştept prea mult, să mă subestimez şi să mă mulţumesc cu puţin de la omul de lângă mine. Am crezut că aşa trebuie să fie, dar nu trebuia. Erau oameni care abia aşteptau să mă facă fericită. Erau oameni care aşteptau să îi iubesc la fel cum aşteptam să fiu şi eu iubită de alţii. 

                                Dar mi s-a demonstrat că poate fi şi altfel dacă accept iubirea celor care sunt sinceri şi dacă îi dau afară din sufletul meu pe cei care nu îşi meritau locul. Mi-am dat seama că nu sunt genul de femeie care se mulţumeşte cu puţin pentru că nu sunt unul dintre acei oameni care oferă puţin. Eu ofer totul până când obosesc. Iubesc şi fac sacrificii fără să îmi pese, le fac cu drag. Iert şi uit fără să ţin cont de faptul că mi s-a greşit. Sunt mereu alături de cel drag atunci când are nevoie de mine, deşi, poate, sunt mult mai obosită de cât el. 

                                Dar… Nu sunt genul de femeie care acceptă să stea la picioarele unui bărbat. Tocmai de asta am învăţat să renunţ la cei care mă făceau nefericită. Tocmai de asta mi-am dat seama că nu oricine îmi merită iubirea, iertarea, aşteptarea. Nu oricine merită să aibă parte de un om care ar face orice pentru ca totul să fie bine. Nu oricine merită atenţia şi sentimentele unui om pe care nu îl poate aprecia. 

                                Da… Chiar sunt acel gen de femeie pe care nu o poţi juca pe degete. Eu sunt acel gen de femeie pe care trebuie să o iubeşti cum ştii tu mai bine şi cât poţi de mult. Sunt acea femeie care îţi poate fi lecţie sau cea mai mare iubire. Dar felul în care te voi trata depinde foarte mult de tine. 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts