Nu ştiu dacă ar trebui să îţi pară rău că ea nu are decolteu şi că din cauza asta nu-i zăreşti sânii. Cred că ar trebui să te bucuri că îţi oferă şansa să o cunoşti ca om şi să fii atent la caracterul său, la inteligenţă şi la atitudine. Ai fi surprins cât de norocos poţi fi având ,,ghinion”.

                                                    Nu ştiu dacă ar trebui să îţi pară rău că ea nu are decolteu adânc şi că din cauza asta nu-i zăreşti sânii. Cred că ar trebui să te bucuri că îţi oferă şansa să o cunoşti ca om şi să fii atent la caracterul său, la inteligenţă şi la atitudine. Ai fi surprins de cât de norocos poţi fi având ,,ghinion”.

                                                    Atunci când ai anumite însuşiri fizice, cel puţin în ceea ce priveşte bărbaţii, se întâmplă să îţi fie greu să te afirmi din alte puncte de vedere, ca femeie, unele mai puternice şi mai importante. De câte ori nu ţi s-a întâmplat să îţi fie ignorată inteligenţa pentru că individul în cauză nu-şi putea lua ochii de la pieptul tău? Nu cred că îţi căuta sufletul pe acolo.

                                                    Data viitoare, fii mai a dracu’ decât crede el că eşti! Nu purta decolteu! Te va privi în ochi şi va fi surprins să afle că dincolo de o faţă frumoasă se află şi o femeie deşteaptă care ştie multe despre viaţă şi ştie ce vrea de la ea. Va fi surprins de faptul că s-a înşelat în privinaţa faptului că femeile frumoase nu pot fi foarte deştepte. Ba sunt! Va rămâne fără grai când va descoperi cât de independentă eşti, cât de greu îi poate fi să te cucerească dacă nu e genul tău sau cât de uşor, dacă poate fi un partener de discuţie pe măsură.

                                                    V-aş ruga să aveţi grijă cu aceste femei, ele nu sunt complexate de nimic, ştiu ce vor şi pot obţine întotdeauna ce vor. Ele nu pot fi amăgite cu uşurinţă cu sentimente care nu există şi nu pot fi minţite. Ce ghinion pentru unii!

                                                    Nu te posomârî dacă nu te lasă să îi zăreşti prin haine linia curbată a corpului, de fapt îţi oferă ocazia să pătrunzi în mintea ei şi să te afunzi atât de mult printre frumuseţile gândurilor sale încât să te îndrăgosteşti şi să nu mai doreşti să fugi.

                                                    Poţi avea noroc, ghinionistule!

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply