Nu ştiu cum te iubesc mai mult…

                   Mă întreb uneori de ce m-am îndrăgostit de tine şi atunci încep să te privesc prin prisme diferite. Îţi întorc firea pe toate părţile sperând că voi găsi răspunsul, dar mă pierd. Mă pierd şi mă încurc. Îmi plac toate laturile sufletului tău şi nu-mi dau seama cum te iubesc mai mult. Serios, matur, protector, amuzant. Eşti toate acestea la un loc şi multe altele pe lângă. Şi te iubesc în toate ipostazele astea la fel de mult pentru că în fiecare dintre ele te răgăsesc pe tine. Nu pot explica, iar tu nu poţi înţelege, dar tu eşti lumea întreagă pentru mine pentru că în fiecare zi descopăr un alt tu şi în fiecare zi mă îndrăgostesc şi mai tare de cel pe care îl cunosc.

                   10410962_864016526994112_9143494319975343800_n

                  Poate că din această cauză m-am îndrăgostit de tine. Ai multe de oferit, ceea ce înseamnă că şi eu am ce să descopăr în sufletul tău şi astfel nu mă pot plictisi. Când descopăr ceva realizez că în acel ceva mai sunt încă foarte multe de căutat şi nu mi-ar ajunge o viaţă întreagă de căutări ca să te cunosc cu adevărat. Şi cum nu te cunosc în de ajuns nu mă pot hotorî cum te iubesc mai mult. Şi dacă nu mă pot hotărî cum te iubesc mai mult nu pot să ştiu de ce iubesc, dar te iubesc. Te iubesc pur şi simplu şi pentru că aşa trebuie. Aşa-MI trebuie ca să fiu fericită. 

                 Off… Şi noi, toate femeile, îi iubim fără să ştim cum şi de ce, dar le încredinţăm sufletele noastre fără reţineri şi le facem un loc doar al lor în inimă… Şi nu ştim nici cum, nici de ce…

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply