Nu știu cum se face, dar lucrurile bune încep să ni se întâmple exact atunci când încetăm să le mai așteptăm, iar oamenii frumoși apar în viețile noastre atunci când nu îi mai căutăm.

                      Să nu te rogi de oameni, să nu îi implori să îți ofere iubire sau alte sentimente pentru care nu ar trebui să te rogi. Învață să renunți atunci când e cazul și să nu te dai bătută atunci când încă se mai poate face ceva. Câteodată poate fi dificil să îți dai seama cum să faci diferența între momentele în care să renunți și cele în care să te ambiționezi mai tare, dar, cu timpul, vei învăța, iar sufletul tău va lua decizii înainte ca tu să le poți înțelege sau să vrei să o faci.

                      Viața poate părea nedreapta prin unele refuzuri pe care ni le servește cu răceală, dar până și cele mai neplăcute momente, până și cei mai puțin frumoși oameni au rolul lor. Fiecare ne învață câte ceva, așa că nu strică să avem răbdare câteodată.

                      Nu știu cum se face, dar lucrurile bune încep să ni se întâmple exact atunci când încetăm să le mai așteptăm, iar oamenii frumoși apar în viețile noastre atunci când nu îi mai căutăm. Și toate astea se întâmplă, uneori, după mult timp în care am căutat cu disperare și așteptat cu nerăbdare.

                      Toate astea se întâmplă exact atunci când suntem pe punctul de a ne pierde speranța. Poate că, totuși, avem un simț al dorințelor și așteptărilor potrivite la momentul nepotrivit.

                      Ce trebuie să se întâmple, se întâmplă, dar nu atunci când ne dorim, atunci când tânjim noi să se întâmple, ci la momentul potrivit, când suntem suficient de maturi și responsabili încât să putem aprecia, respecta și păstra ceea ce primim. Abia atunci.

                      Îmi place să cred că primim cu toții ce merităm, când merităm. Așa că nu îți face griji. Dacă mai ai ceva de primit de la viață, vei primi. Dacă mai ai ceva de dat… vei da.

Foto: Savs

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts