Nu spun că te-am uitat, spun doar că nu-mi mai pasă. Şi pot spune că sunt fericită.

                                               Cea mai frumoasă dimineaţă de care am avut parte după o despărţire grea a fost aceea în care m-am trezit după o noapte în care nu am mai visat ce am fost, ce nu suntem şi ce am fi putut fi dacă încă mai eram… împreună. Cred că nici cea mai aromată cafea nu ar fi fost destul de amară încât să îmi să ştirbească gustul dulce de pe buze. Triumful. Vindecarea. Acea urmă de aroganţă întreţinută de certitudinea că vreau să fiu şi am să fac tot posibilul să fiu fericită.

                                               E un joc ciudat. Viaţa ne dă voie cu greu să uităm acei oameni cărora nu le-a păsat de noi, dar nu ezită niciodată să ni-i scoată în cale pentru că aceştia sunt oamenii care aduc după ei lecţii grele pe care fie că vrem, fie că nu vrem, trebuie să le învăţăm.

                                               Nu spun că te-am uitat, spun doar că nu-mi mai pasă. Şi pot spune că sunt fericită. Aşteptam de multă vreme acest moment şi n-a fost aşa cum m-aş fi aşteptat eu. Eu mă aşteptam să uit, în schimb am reuşit să încep să mă obişnuiesc cu ideea şi aşa a început să mi se pară totul obişnuit… Nu mi-a mai păsat. Am lăsat totul pe seama destinului şi m-am consolat cu ideea că nu puteam eu să fac totul pentru amândoi. Ar fi trebuit să existe şi în sufletul tău o dorinţă de a îndrepta ceea ce nu mergea bine între noi, dar nu a existat, iar eu am obosit să o caut. Am obosit să lupt pentru doi şi să fiu eu învinsă… De propria-mi iubire.

                                               Şi nu spun că îl vei putea uita, dar spun că atunci când nu îţi va păsa ce mai face el, te vei simţi liberă şi pregătită să iubeşti din nou. Apoi, când vei arunca priviri fugitive înapoi îţi vei spune ,, Doamne cât de naivă am fost, cât de mult am putut să iubesc un om care nu merita.. Cât de proastă am fost că am tras de o relaţie prăbuşită fără şanse de a se redresaşi vei râde. Vei fi împăcată cu ce a fost şi mai ales cu tine însăţi.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • COMMENT (1)

  1. Liliana 28th octombrie 2015 at 09:53 -

   „Pana la urma Andrei nu a trait sentimentul de a avea un copil si nu stie cat de mult greseste, dar nemernica de ma-sa nu are nici o explicatie pentru comportamentul imatur de care a dat dovada.”
   http://staicuandreimihailasculiliana.com/

   Reply

  Leave a Reply