Nu se mai întoarce… Ea nu se mai întoarce!

Pe ea au chinuit-o îndoielile înainte să plece, iar pe tine nu te chinuie nici măcar certitudinile pe care le-ai aflat după ce ea a plecat.

Ea ţi-a spus de câteva ori că e ultima şansă, că data viitoare pleacă fără mai stea pe gânduri, iar tu ai avut mereu impresia că ultima dată va fi mereu penultima, tu ai crezut-o mereu slabă şi incapabilă să renunţe, tu ai crezut că va reuşi să ducă de una singură, la nesfârşit, luptele pe care le ducea cu ea însăşi doar pentru că tu ai obligat-o să le ducă. Tu ai crezut mereu că acea ea care avea nevoie de amăgirile tale era mai puternică decât ea, cea care te cunoscuse aşa cum erai tu de fapt, un om avar de sentimente… Şi ca oricare avar nu voiai să oferi câtuşi de puţin. Tu ai vrut doar pe cineva care să te iubească. Ea te-a iubit. Tu ai vrut doar pe cineva care să se mulţumească şi cu puţin. Ea s-a mulţumit cu puţinul pe care i-l ofereai sufletului său pentru că îşi spunea mereu că în iubire, puţin e totul. Tu ai crezut că aşa va fi întotdeauna, toată viaţa voastră. Ai crezut… Dar nu a fost aşa… Ea a plecat… A învins, deşi a fost nevoită să plătească victoria cu o înfrângere pe care i-a fost greu să o suporte… A plecat şi…

Nu se mai întoarce… Ea nu se mai întoarce… Când o femeie a ales să plece de lângă tine, în special cu sufletul, să ştii că atunci acea femeie e definitiv pierdută şi nu are de gând să se mai întoarcă vreodată.

Ea nu se mai întoarce la certuri, lacrimi, nopţi pierdute printre gânduri care nu i-au dat pace, ea nu se mai întoarce la cel care i-a oferit toate astea. Ea nu se mai întoarce la… Nu se mai întoarce…

Foto: We Heart It

pian-si-singuratate

 

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply