Nu prea pot să înghit nesimţirea în iubire de felul meu, nici măcar cu apă.

                                                      Nu prea pot să înghit nesimţirea în iubire de felul meu, nici măcar cu apă.

                                                      Vorbesc despre toţi, atât despre femei, cât şi despre bărbaţi, atunci când spun că sunt şi oameni care lasă nesimţirea să se infiltreze într-o relaţie. Nu avem bunul simţ să recunoaşte că nu mai iubim şi că lucrurile nu mai sunt aşa cum au fost sau cum am vrea să fie? Recurgem la nimicuri morale doar pentru a-l face pe celălalt să se sature şi să spună nu. E mai bine când eşti părăsit, decât atunci când părăseşti, aşa-i?

                                                      Nu pot să înghit nesimţirea. Dacă nu mai iubeşti, pleacă şi nu mai privi în urmă, dar nu recurge la înşelat sau altceva de acest gen pentru că nu ştiu dacă tu realizez asta sau nu, dar ai început să decazi. Dacă omul alături de care îţi trăieşti viaţa s-a schimbat, măcar rămâi tu la fel şi permite-ţi să-i spui tot ce te deranjează sau te întristează, aşa e cel mai bine. 

                                                      Nesimţirea nu-şi are sub nicio formă locul în iubire şi ar trebui să o evităm, dar ce alegem să facem, în schimb? Încercăm să evităm adevărul, iar minciunile dor. Nu prea pot să-i înghit nici pe mincinoşi. Să-ţi spun eu de ce evită cei mai mulţi să fie sinceri? Evită pentru că la început nu vor nimic serios, orice poate să meargă pentru puţin timp, orice poate fi ascuns dacă  nu durează prea mult, dar unii ajung să devină dependenţi de mica escapadă şi de minciunile pe care le spun. 

                                                      Nu! Dacă te respecţi pe tine şi respecţi şi omul de lângă tine vei găsi întotdeauna putere să mărturiseşti, atât bune, cât şi rele. Suferi mai mult după o despărţire dacă aflii că ai avut încredere oarbă şi ea nu se baza pe nimic, deşi nu ar trebui. Urăşti un om care îţi distruge respectul pentru el. Hai să fim sinceri măcar în iubire! Hai să nu fim nesimţiţi!

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply