Nu! Nu eşti bine!

                                        Nu eşti bine şi ar trebui să încetezi să mai crezi că îi minţi pe toţi ceilalţi. Poate ei te cred, dar tu ştii ce se ascunde în spatele zâmbetelor, tu simţi cât de tare te doare, tu eşti pe ghimpi şi te doare sufletul, dar defilezi tot înainte fără să-ţi pese că e rău şi că ar putea fi mai bine sau… Mai rău.

                                        Nu! Nu eşti bine. Iubeşti, dar iubeşti pe cineva pe care nu îţi mai este îngăduit să iubeşti. Duci dorul, dar dorul acesta e mult prea greu pentru cât poţi tu să duci şi totuşi continui să-l cari după tine fără să laşi pe cineva să vadă cât de obosită eşti. Te doare, dar ignori sau cel puţin încerci să o faci, oricum nu-i pasă nimănui, ţie de ce ţi-ar păsa? Nu eşti bine, dar nu poate oricine să observe, cei mai mulţi sunt orbi în faţa sufletelor, aceia care pot să vadă dincolo de aparenţe tac pentru că înţeleg şi pentru că înţeleg ştiu cum e să fii bine şi de fapt să nu fii deloc.

                                        Sunt bine… Mă doare sufletul, am inima frântă, urlu în interior din cauza unor momente pe care le-am avut şi nu le mai pot avea, mor de dorul altora pe care nu le-am avut şi aş vrea să le am. Mă chinuie întrebările şi mă ard răspunsurile pe care mi le dau, acelea care sper să fie doar în mintea mea, nu şi în realitate. Încerc să repar tot ce au distrus alţii, dar nu pot, încerc să curăţ tot ce au murdărit unii, dar în urma mea rămâne şi mai multă dezordine. Încerc să uit şi să iert sau doar să uit sau doar să iert. În rest e totul bine. Doar atât. Sunt bine! În rest sunt bine!

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply

Vecoro