Nu-mi promite că mă vei proteja de tristeţi pentru că oricât de mult ţi-ai dori s-o faci, nu vei putea. Promite-mi că mă vei ajuta să trec peste ele.

                      Să fim realişti. În orice, dar, la un moment dat, mai ales în iubire. Totul a fost visare, a fost frumos, dincolo de realitate. Acum trebuie să ne trezim. E timpul să realizăm că viaţa noastră e ancorată, în mare parte, în realitate. Trebuie să şi trăim împreună, nu doar să visăm.large (8)

                    Acum e real. Am păşit iar în teluric. Propun să ne desprindem cu totul de ireal. Vreau să-mi spui numai adevăruri. Nu sunt nici înger, nici cea mai frumoasă femeie. Nu sunt un întreg univers pentru tine pentru că ştiu că poţi exista fără mine. Am defecte, le vezi, dar alegi să le ignori. Mă iubeşti. Iar asta mi-e de ajuns. Şi eu te iubesc şi de aceea, în imperfectiunea ta caracteristic umană, pentru mine eşti de fapt perfect. Un singur lucru îţi cer. Nu-ţi lăsa sentimentele să vândă sufletului meu minciuni acoperite de cuvinte frumoase pe care tu însuţi le crezi. Nu-mi promite că mă vei proteja de tristeţi pentru că oricât de mult ţi-ai dori s-o faci, nu vei putea. Promite-mi că mă vei ajuta sa trec peste ele. Nu mă încuraja să cred cu vehemenţă că viaţa nu poate fi altfel decât frumoasă, ci asigură-te că vei fi lângă mine când ea îmi va fi potrivnică. O poţi infrumuseţa cu prezenţa ta, dar nu-mi promite nici că vei fi întotdeauna lângă mine. Destinul leagă şi tot el dezleagă.

 

                       Îmi doresc doar să fii lângă sufletul meu. Să te pot purta în inimă mereu fără să fiu împovărată de gândul că eu însămi sunt o povară pentru tine.  Iubind ne dorim întotdeauna să oferim mai mult decât vom putea vreodată. Promite-mi doar că mă vei iubi şi mie mi-e de ajuns.

                      În iubire, iubirea ar trebui să fie mereu de ajuns, să fie mereu ceea ce contează cel mai mult… Aşa ar trebui…

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply