Nu-mi pasă ce greșeli ai făcut. Câte. Nu-mi pasă ce spune lumea despre tine. Și nu-mi pasă cât ai mai iubit înainte. Mie îmi pasă doar să fii sincer, să mă iubești și îmi arăți că ai învățat ceva din toate acele greșeli.

                   Nu-mi pasă ce greșeli ai făcut. Câte. Cu toții greșim. Contează doar să luăm ce e mai bun din ele, să învățăm ceva și să nu le mai repetăm. Nu timpul ne face mai înțelepți, timpul nu se învață decât să așteptăm, să avem răbdare. Restul învățăm greșind, făcând pași greșiți, lovindu-ne, căzând și apoi ridicându-ne. Nu e un capăt de lume să faci greșeli. E rău doar dacă nu înveți nimic din ele.

                   Mie nu îmi va păsa ce greșeli ai făcut. Dar îmi plac oamenii care și-au învățat lecțiile. Nu pot rămâne alături de aceia care îmi dovedesc că vor avea nevoie de șanse nenumărate și speranțe disperate. 

                   Nu-mi pasă ce spune lumea despre tine. Prefer să am propriile păreri. Prefer să te cunosc eu însămi și să trag concluzii pe care să mi le asum. Oricum lumea vorbește multe neadevăruri, cel mai adesea pentru a se pune într-o lumină mai bună. 

                   Nu-mi pasă ce greșeli ai făcut. Câte. Nu-mi pasă ce spune lumea despre tine. Nu vreau să văd doar ce e mai puțin bun în tine pentru că merităm cu toții puțină indulgență atunci când suntem priviți în profunzime. Și nu-mi pasă cât ai mai iubit înainte. Mie îmi pasă doar să fii sincer, să mă iubești și îmi arăți că ai învățat ceva din toate acele greșeli.

                   Îmi pasă cum ești cu mine, nu cum ai fost cu alții, cum te-au văzut ei. Pentru că felul tău de a fi a depins foarte mult și de felul lor de a fi. Iar eu îți voi fi cea mai bună variantă a mea. 

Foto: Scott Broome

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts