Nu mai vreau promisiuni sau jurăminte. Nu mai vreau să am aşteptări sau să aştept. Vreau doar să fim fără să ne gândim la ce a fost sau ce va fi. Vreau doar să fim !

                                   M-am săturat să îmi promiţi lucruri de care mai apoi poate vei uita. Nu mai vreau să faci jurăminte pe care să le încalci imediat ce le-ai terminat de rostit. Nu mai vreau să am aşteptări şi să mă mint singură. Nu mai vreau să aştept ceva ce poate nu va veni niciodată şi să îmi ostenesc sufletul cu iluzii.

                                  Numai prezentul contează. Pentru noi de ce ar mai conta şi altceva? De ce? Acum… Vreau doar să fim noi fără să ne gândim la ce a fost sau ce va fi. Vreau doar să fim ! Vreau să trăiesc fiecare clipă care trece în ,,cândva” exact aşa cum îmi doresc să o trăiesc.

                                 Nu mai vreau promisiuni sau jurăminte. Nu mai vreau să am aşteptări sau să aştept. Vreau doar să fim fără să ne gândim la ce a fost sau ce va fi. Vreau doar să fim.

                                 Iubirea… Ah, iubirea. Iubirea se trăieşte acum, căci dacă n-o trăim acum, când altcânva s-o trăim? Dacă nu o lăsăm acum să ne umple inima şi mai apoi toată fiinţa, atunci când? Dacă nu iubim acum, mai târziu vom regreta.

                                Nu vreau să mă gândesc la ce va fi. Poate fi frumos sau din contră, dar ce mai contează? Voi afla în cele din urmă. Nu mai vreau să mă gândesc la ce a fost şi să îmi măsor fericirea după cea trăită cândva şi nu vreau nici să mă tem de prezent din cauza umbrelor reci ale trecutului. Iubirea trebuie trăită la prezent pentru că singurul timp existent cu adevărat este prezentul. Iubirea trebuie trăită clipă cu clipă, iar fiecare clipă trebuie să fie o parte de etern. Iubirea trebuie trăită… Acum !

                                Vreau doar să fim noi. Aici. Acum. Aşa cum conteză de fapt. Noi. Fără promisiuni. Jurăminte. Aşteptări sau aşteptaţi. 

Foto: We Heart It

large (56)

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • Asa ar trebui sa fie, dar de cele mai multe ori ne sperie atat de tare sentimentul, si cred ca mai tare ce va fi dupa ce nu va mai fi sentimentul, incat perdem momentul, pierdem omul si prezentul! Sa ai seara frumoasa, ca si sufletul tau!

 • COMMENTS (810)

  1. Alina 20th august 2015 at 18:00 -

   Asa ar trebui sa fie, dar de cele mai multe ori ne sperie atat de tare sentimentul, si cred ca mai tare ce va fi dupa ce nu va mai fi sentimentul, incat perdem momentul, pierdem omul si prezentul! Sa ai seara frumoasa, ca si sufletul tau!

   Reply

  Leave a Reply