Nu mai visa femeia perfectă! Deschide ochii ca să vezi cât de aproape îţi este !

                                Dragul meu, în această dimineaţă, atunci când te-ai trezit nu te-ai oprit şi din visat. Încă visezi femeia perfectă şi am impresia că eşti puţin, dar foarte puţin, orb. Cauţi acea femeie ,,ideală” cum aţi numi-o voi bărbaţii. Frumuseţe orbitoare, 1,70 înălţime, ochi albaştrii, adânci, măsuri de fotomodel, buze senzuale, zambet cuceritor, simţ al umorului, deşteaptă, devreme acasă, eventual să mai ştie să şi gătească, iar lista poate continua. Eh, cam multe vreţi. Există şi astfel de femei, dar dacă te opreşti să cauţi, sigur le vei găsi şi acestora cusur.

                               Îmi pare rău că sunt eu cea care trebuie să te dezamăgească, dar ce cauţi tu, sunt şanse minime să găseşti, aşa că te sfătuiesc să deschizi larg ochii şi să realizezi că femeia perfectă se află de fapt la nici doi paşi de tine, dar tu eşti prea orb ca să o vezi. Poate nu are ochi albaştrii şi adânci, măsuri de fotomodel sau buze senzuale, dar te asigur că are multe de oferit, poate mai multe decât ţi-ai putea tu imagina.

                               Femeia perfectă ştie să îţi spună o vorbă bună şi caldă la finalul unei zile grele, îţi este alături atunci când ceilalţi te-au părăsit şi te îmbrăţişează atunci când te înfioară gândurile negre.

                             Femeia perfectă nu e chiar perfectă, sau nu e perfectă aşa cum ai visat tu că va fi, dar e tot ce ai nevoie să fie. Nu o mai căuta prin vise pentru că de acolo nu te poate strânge în braţe cu adevărat. Caut-o pe undeva pe aproape. Ar putea fi la numai doi paşi distanţă, iar tu ai putea s-o pierzi căutând realitatea prin vise.

                             Nu mai visa femeia perfectă! Deschide ochii ca să vezi cât de aproape îţi este ! Ea nu e perfectă aşa cum ai visat tu. Ea e perfectă aşa cum îţi trebuie. E perfectă doar pentru tine!

Foto: We Heart It

large (60)

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • Exact, si din pacate multi chiar daca au langa ei femeia perfecta , o pierd! O pierd din cauza neglijentei lor, nepasarii si pasivitatii pe care o au in legatura cu relatia lor , pentru ca ei cred ca timpul poate trece si femeia perfecta va ramane mereu , acolo, langa ei, indiferent de comportamentul lor ,dar se insala amarnic!

 • COMMENTS (243)

  1. Loveisaname 10th februarie 2016 at 03:19 -

   Exact, si din pacate multi chiar daca au langa ei femeia perfecta , o pierd! O pierd din cauza neglijentei lor, nepasarii si pasivitatii pe care o au in legatura cu relatia lor , pentru ca ei cred ca timpul poate trece si femeia perfecta va ramane mereu , acolo, langa ei, indiferent de comportamentul lor ,dar se insala amarnic!

   Reply

  Leave a Reply