Nu mai are rost să te întreb ce ai făcut cu noi, dar mă întreb, ce ai făcut cu mine?

                                            ,,Nu mai are rost să te întreb ce ai făcut cu noi, dar mă întreb, ce ai făcut cu mine?

Ce a fost, ce nu mai e sau ce va mai putea fi de acum înainte e o cu totul altă poveste. Noi suntem o cu totul altă poveste, începută, trăită şi sfârşită.

                                            Dar ce ai făcut cu mine? De ce m-ai schimbat şi de ce m-ai făcut să mă simt un alt om dacă nu aveai de gând să mă păstrezi lângă tine pentru tot restul vieţii, eu asta nu înţeleg. M-am trezit la sfârşitul unei poveşti de dragoste în care eu nu mă mai puteam recoaneşte.

                                            Nu aş fi crezut niciodată că pot să iert acelaşi om pentru aceleaşi greşeli de atât de multe ori. Nu aş fi crezut niciodată că voi lupta pentru un om care nu e capabil şi nici măcar nu îşi doreşte să lupte pentru mine. Nu aş fi crezut niciodată că un om se poate schimba, dar am învăţat că iubirea ne schimbă pe toţi, iar atunci când nu te schimbi pentru omul potrivit, schimbarea nu aduce lucruri frumoase.

                                            Ce ai făcut cu mine? Mi-a dispărut tot optimismul, iar acum văd numai partea urâtă a lucrurilor. Eu iubeam să iubesc, acum nici nu vreau să mai aud de iubire. Nu mai sunt eu…Ce ai făcut cu mine?”

                                            Cam aşa gândeşte o femeie care s-a sacrificat pe ea însăşi doar pentru a repune pe picioare o relaţie care încă îi mai promitea fericire. Cam aşa gândeşte o femeie care suferă după un bărbat pe care l-a iubit enorm… Cam aşa a gândit fiecare dintre noi în acele momente de exasperare în care ştii că ai pierdut o iubire, dar nu realizezi că ai câştigat şansa unei alte iubiri… Una mai frumoasă.

                                            Dar eu nu regret nimic. Fiecare iubire m-a făcut să fiu omul de azi, iar mie îmi place cine sunt azi.

          Foto: We Heart Itlarge (23)

 

 

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply