,,Nu mai alerga după mine dacă eu alerg după alta.”

                                               ,,Nu mai alerga după mine dacă eu alerg după alta. Mai bine fă-mă să alerg după tine. Ia-mă în braţe doar ca să poţi fugi. Sărută-mă ca să mă amăgeşti şi după ce mă determini să cred că mă iubeşti cu ardoare, fă-te nevăzută şi lasă-mă să te caut ca un disperat. Dacă ştiu că pot să te am oricând, unde mai e farmecul? Nu, draga mea, cucereşte-mă şi mai apoi fugi, obligă-mă să lupt pentru tine şi să te cuceresc la rândul meu. Numai aşa te voi preţui mai mult, ştiind că am luptat pentru a te avea, ştiind că am luptat pentru un ,,noi”. Spune-mi sincer, tu, o femeie capabilă să lupte pentru un bărbat, aş spune o femeie puternică şi hotărâtă, ai fi fericită având alături un bărbat bleg care nu a făcut nimic ca să îţi merite iubirea? Eu nu cred. 

                                               Nu mai alerga după mine dacă eu alerg după alta. Nu are rost. Dacă ea e aleasa, voi fi fericit. Dacă nu e, voi rămâne să mă întreb cum ar fi fost dacă nu te lăsam să îmi scapi printre degete.”

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply