Nu mă întreba de ce te iubesc

                                        Nu mă întreba de ce te iubesc pentru că exact asta mă întreb şi eu. E ca şi cum m-ai întreba de ce trece timpul sau de ce m-am născut eu când se puteau naşte atâtea altele în locul meu. Aşa a fost să fie. Nu există explicaţie, există doar fapta… timpul trece, eu m-am născut în locul altora şi te iubesc… Te iubesc şi nimic nu va schimba asta. Nu mă întreba de ce pentru că nu ştiu.

                                        Nu mă întreba de ce te iubesc pentru că mă vei obliga să mă gândesc şi gândindu-mă îmi voi da seama că poate aş găsi mulţi alţii mai buni decât tine şi totuşi ceva peste puterea mea de înţelegere m-a făcut să te iubesc pe tine, nu pe altul. Şi nu vreau să mă gândesc la asta. Eu te iubesc pe tine ! Îmi ajungi tu pentru toată viaţa.

                                       Nu mă întreba de ce te iubesc pentru că dacă aş reuşi să îţi explic, tot nu ai fi capabil să înţelegi. Iubirea nu se înţelege, ea pur şi simplu se trăieşte frumos, se trăieşte cel mai frumos. De ce să nu ne bucurăm de ea?

                                       Nu mă întreba de ce te iubesc pentru că te voi întreba la rândul meu şi nici tu nu vei fi capabil să găseşti un răspuns care să mă mulţumească pe deplin.

                                       Nu mă întreba de ce te iubesc, nici cum, nici de când şi nici cât pentru că nu îţi pot răspunde, nu îţi pot explica… Dar îţi pot arăta. Îţi pot arăta că te iubesc, cât te iubesc  şi astfel vei vedea şi cum te iubesc… te iubesc cu tot sufletul, mă înţelegi? Cu tot sufletul ! Numai pe tine şi îmi place să cred că pentru o veşnicie.

                                      Să lăsăm întrebările, să ne oprim din a căuta răspunsuri ! Să începem să trăim în adevăratul sens al cuvântului tot ceea ce simţim !

                                      Nu mă întreba de ce te iubesc pentru că nu ştiu şi poate nu voi afla niciodată…

Foto: We Heart It

imbratisare_pentru_sanatate_si_fericire

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply