,,Nu m-am uitat la tine pentru că eşti frumoasă, pentru că eşti minunată, pentru că ai ceva ce ea nu are. M-am uitat la tine de prost, pentru că n-am fost în stare să o apreciez pe ea atât cât merita. Ai fost o aventură, dar acum m-am liniştit!”

                                ,,Totul a fost o greşeală încă de la început, nu ar fi trebuit să încerc să caut mai bine pentru că mai bine decât femeia pe care o iubeşti nu ai unde să găseşti. Nu ar fi trebuit să dau cu piciorul la toată încrederea pe care mi-a oferit-o fără să merit. Nu ar fi trebuit niciodată să fiu slab şi să cedez unei alte femei. La un moment dat începusem să cred că te iubesc, ea nu mă mai mulţumea, nu mai aveam chef de ea după ce plecam de la tine, dar m-am înşelat. Pe tine nu te-am iubit niciodată, nici nu cred că am simţit ceva pentru tine, însă pe ea am iubit-o mereu. Ei abia aşteptam să-i spun ce mă apasă, ei abia aşteptam să-i povestesc totul. Pe tine abia aşteptam să te dezbrac şi mai apoi să mă îmbrac să plec acasă. Acasă e acolo unde e ea, nu acolo unde eşti tu. 

                                Pe tine o să te doară în cot şi nici măcar acolo dacă plec, după mine mai urmează şi alţii, după mine n-ai să verşi lacrimi, ci vei fi indiferentă şi punct. Pe ea o doare sufletul, ea plânge, ea se învinuieşte, după ea nu va mai fi niciuna la fel. Şi pe ea am ales eu să o înşel. De sufletul ei am ales eu să-mi bat joc. Poate nu mă va ierta niciodată, sper să mă iubescă atât cât să-mi mai acorde o şansă, prima şi ultima, deşi ştiu foarte bine că nu o merit. 

                                Nu-ţi face planuri. Am să vin şi-am să plec. Nu m-am uitat la tine pentru că eşti frumoasă, pentru că eşti minunată, pentru că ai ceva ce ea nu are. M-am uitat la tine de prost, pentru că n-am fost în stare să o apreciez pe ea atât cât merita. Nu eşti mai frumoasă decât ea, nu eşti nici minunată, dar ea e. Şi nici pe departe nu îi eşti superioară ei pentru că ţi-ar putea da clasă oricând, oricum, oriunde. M-am uitat la tine de prost şi risc să pierd o femeie extraordinară pentru una ordinară. Acum nu-mi rămâne decât să încerc să îndrept ce am stricat. Ai fost o aventură, dar acum m-am liniştit!”

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply