Nu lăsa femeia pe care ai pierdut-o să fie doar o amintire. Dă-i voie să îţi fie şi lecţie. Numai cu ajutorul celei pe care ai rănit-o în trecut vei fi capabil să faci o femeie fericită în viitor. Dacă tu i-ai fost durere, las-o pe ea să îţi fie lecţie. – Un sfat de la femei pentru bărbaţi!

                                  Ar fi trebuit să te obişnuieşti deja cu faptul că oamenii pleacă la fel cum ai ales şi tu cândva să pleci de lângă ei. Să ştii că ai lăsat numai durere în urma ta atunci când ai plecat fără să laşi urme de rămas bun sau de vreo revedere. Să ştii că, deşi poate nu ţi-ai dat seama, ai zdrobit suflete apoi ai călcat pe ele fără să îţi pese, ai îmbrăcat indiferenţa… Dar, din păcate, va veni o vreme în care sufletul tău va fi cel zdrobit, iar peste el nu vor călca cele pe care le-ai rănit cândva, ci alte femei pe care tu nu le-ai rănit cu nici măcar o vorbă. 

                                  Aşa e viaţa mereu, nu lasă nicio palmă dată în uitare până ea nu e dată înapoi, deşi oamenii care le întorc nu le-au primit de la tine. Ştii… Niciodată nu e obligatoriu să te facă să suferi acei oameni cărora le-ai greşit. Se întâmplă ca acei oameni să fie prea buni pentru a-ţi plăti totul cu aceeaşi monedă. Se întâmplă ca acei oameni să ştie că sunt mai presus de tine şi se întâmplă să încerce să îţi dorească în continuare binele, deşi nu le-ai putut fi acel bine. 

                                  Un sfat pe care l-aş da tuturor bărbaţilor, asta pentru că sunt femeie şi vreau să le scriu din partea femeilor: Nu lăsa femeia pe care ai pierdut-o să fie doar o amintire. Dă-i voie să îţi fie şi lecţie. Numai cu ajutorul celei pe care ai rănit-o în trecut vei fi capabil să faci o femeie fericită în viitor. Dacă tu i-ai fost durere, las-o pe ea să îţi fie lecţie. Nu repeta aceleaşi greşeli de o mie şi una de ori pentru că nu vei fi iertat la nesfârşit. Oamenii obosesc să ierte atunci când sunt obligaţi să o facă de tot mai multe ori. Încearcă să treci prin viaţă astfel încât în urma ta să rămână şi fapte frumoase, nu doar vorbe… Oamenii te vor povesti frumos şi îşi vor aminti de tine cu drag. 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts