Nu-l vreau pe Făt-Frumos ! Eu vreau acel bărbat care să reuşească să mă facă o femeie mai bună !

                                         Nu-l vreau pe Făt-Frumos ! Eu vreau acel bărbat care să reuşească să mă facă o femeie mai bună !

                                        Asta ne dorim toate. Bărbatul de lângă mine trebuie să mă facă să îmi depăşec propriile bariere, să-mi şteargă limitele pe care le-am desenat eu însămi şi să îmi demonstreze că pot fi o femeie mai bună. Nu îmi doresc să împart doar patul cu el, ci şi tot ce îmi scoate în cale viaţa. Nu vreau să mă facă doar să mă întreb, vreau să mă determine să îmi doresc să caut răspunsuri. 

                                       Sufletul unei o femei e o piatră preţioasă care nu poate străluci fără ajutorul bărbatului potrivit… Fără ajutorul bărbatului care este capabil să vadă dincolo de praful care s-a aşternut de la atât amar de aşteptări, iar acel bărbat va avea ceva de lucru, va trebui să lustruiască şi să tot lustruiască, dar la final va obţine ceva de care să poată fi într-adevăr mândru.

                                     Atunci când este dezamăgită, o femeie ridică ziduri înalte în jurul său. Începe să se teamă şi devine mai precaută, iar cu fiecare nouă dezamăgire pe care trebuie să o trăiască, apare un nou zid, mai mare, mai înalt, mai bine construit, pe care cel care va dori să intre în viaţa ei trebuie să îl dărâme, apoi şi pe toate cele construite înainte…

 

                                     A, şi… Nu mai vorbiţi de femei ieftine, nu mi le mai daţi drept exemplu pentru că eu nu le numesc femei. O femeie adevărată, una care se respectă, în primul rând, pe ea însăşi, nu va căuta niciodată ca un bărbat să arate într-un anume fel sau să aibă cine ştie ce bogăţii, ea va căuta acel bărbat care o poate ajuta să devină o femeie mai bună pentru că ştie că lângă acel bărbat se poate simţi cu adevărat împlinită… Ştie că numai un astfel de bărbat o poate face fericită.

Foto: We Heart It

large (2)

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply