Nu înţeleg de ce unii bărbaţi vor să îşi demonstreze bărbăţia prin lovituri, prea multe înjurături, condus agresiv sau înşelat când e atât de uşor să demonstrezi cât eşti de bărbat făcându-ţi femeia fericită.

                                 Ştii… Ai ajuns să o înşeli pe cea care domneşte în sufletul tău doar pentru că ai crezut că având în pat mai multe femei te vei putea considera mai bărbat… Dar să dezbraci trupul unei femei e atât de simplu, nu trebuie să te implici în vreun fel, nu trebuie să simţi vreun pic de emoţie, pe când sufletul… Când ajungi să-i dezbraci sufletul eşti cu adevărat bărbat, dragule, un adevărat domn… Nu bărbat doar aşa cum te-a lăsat natura… Să ştii că nu vei fi niciodată mai bărbat iubind mai multe femei ci iubind una singură în cât mai multe moduri şi de cât mai multe ori.

                                 Uneori conduci prea agresiv şi înjuri prea mult şi ai momente în care dai sau în care ai da cu pumnii în pereţi doar ca să demonstrezi cât eşti tu de bărbat… Dar poate ar trebui să priveşti totul cu calm şi să iei lucrurile pas cu pas. Ar trebui să te gândeşti că te aşteptă cineva acasă, cineva care mereu îţi spune să ai grijă. Ar trebui să te îţi dai seama că unele cuvinte nu ajută la nimic, oricât de grele sau agresive ar fi ele. 

                                 Off… Dar e atât de simplu… O femeie va aprecia întotdeauna acel bărbat care o va putea face fericită, acela care o va ajuta să uite de toţi cei care au făcut-o cândva să sufere, să uite de tot ce a rănit-o. Pentru o femeie, bărbat în toată puterea cuvâtului e cel care aduce iubire, calm, linişte, respect, ascultare şi, atunci când e cazul, o vorbă bună care vindecă sau se pune pe rană pentru a alina sufletul. E atât de uşor să demonstrezi cât eşti de bărbat făcându-ţi femeia fericită, dar din păcate atât de mulţi încearcă în moduri greşite să-şi demonstreze cât sunt de bărbaţi încât noi, femeile, am ajuns să ne întrebăm cât de mulţi mai sunt cei care iubesc cu adevărat. 

                                 Nu înţeleg de ce unii bărbaţi vor să îşi demonstreze bărbăţia prin lovituri, prea multe înjurături, condus agresiv sau înşelat când e atât de uşor să demonstrezi cât eşti de bărbat făcându-ţi femeia fericită.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts