Nu îmi doresc să am alături de mine un om perfect! Vreau un om real, sincer, cu suflet bun și cu un zâmbet cald. M-am săturat de oameni cu mai multe fețe, de minciuni și prefăcuți.

                               De la o vreme ne cam ajunge cuțitul la os cum spune o veche vorbă din popor. Ne săturăm de minciuni și de prefăcătorii, de măști peste măști și de invidii ascunse. Nu mai vrem să ne întrebăm dacă cei de alături ne vor cu adevărat binele sau doar își urmăresc propriile interese. Nu mai vrem să așteptăm zile cu soare și zâmbete, ne dorim să le putem avea atunci când simțim nevoia. 

                               Și totuși nu cerem prea multe când vrem toate astea. Deși cei care nu pot oferi iubire sinceră sau cel puțin bunătate dezinteresată, vor spune că avem pretenții și că cerem imposibilul. Ce e imposibil în toate astea?

                               Nu îmi doresc să am alături de mine un om perfect! Vreau un om real, sincer, cu suflet bun și cu un zâmbet cald. M-am săturat de oameni cu mai multe fețe, de minciuni și de prefăcuți. M-am săturat să aștept să primesc o vorbă bună și puțină mângâiere la finalul zilelor grele sau o îmbrățișare atunci când merit cel mai puțin. 

                               A fost o vreme în care chiar am crezut că îmi va fi greu sau aproape imposibil să găsesc pe cineva care să îmi ofere toate astea, apoi mi-am dat seama că nu e chiar atât de greu și că toate se vor aranja de la sine, când va fi timpul pentru că dacă eu sunt dispusă să ofer totul, să fiu sinceră și să renunț la acele măști pe care mi le-am construit de nevoie cândva, atunci trebuie să fie cineva dispus să facă toate astea și pentru mine. Avem nevoie de răbdare pentru că ea niciodată nu rămâne nerăsplătită. În viață sunt momente în care nu trebuie să ne grăbim pentru că ne-am putea pripi. 

 

 

 

Foto: Toa Heftiba

 

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts