Nu îi mai crede celui de lângă tine toate vorbele. Unii te mângâie pentru a şti unde să te lovească. Unii îţi vorbesc frumos pentru a te doborî mai târziu cu vorbele lor. Unii nu te iubesc atât de mult cum pretind că o fac. Ştiu doar să vorbească, nu să şi facă. Unii te vor cuceri cu vorbele, alţii cu faptele. Iubeşte-i pe cei din urmă.

                                Mulţi sunt cei care vorbesc, iar după ce vorbesc fac ceva pentru a-ţi aduce un zâmbet pe buze. Cei mai mulţi se vor opri la vorbe. Cei mai mulţi nu vor şti să fie oameni de cuvânt. Îţi vor face promisiuni şi te vor determina să crezi că ai găsit acei oameni care chiar contează, acei oameni care te pot face fericită. Dar se întâmplă adesea să nu fie aşa. Se întâmplă ca oamenii să te mângâie pentru a-ţi câştiga încrederea, pentru a le mai uşor apoi să te lovească acolo unde doare cei mai tare, în suflet. 

                                Pentru că sufletul îl doare cel mai tare pe om. Sufletul îi dă cele mai mari frământări, cele mai mari regrete… Cele mai grele încercări. Sufletul, dragilor, sufletul e cel de care trebuie să avem cea mai mare grijă. Şi nu ar trebui să avem încredere în oricine, nu ar trebui să îi lăsăm oricui destule căi prin care să ne rănească. Mulţi nu vor ezita să o facă. 

                                Nu îi mai crede celui de lângă tine toate vorbele. Unii te mângâie pentru a şti unde să te lovească. Unii îţi vorbesc frumos pentru a te doborî mai târziu cu vorbele lor. Unii nu te iubesc atât de mult cum pretind că o fac. Ştiu doar să vorbească, nu să şi facă. Unii te vor cuceri cu vorbele, alţii cu faptele. Iubeşte-i pe cei din urmă. 

                                Vor fi şi oameni care nu îţi vor spune nimic. Poate, nu vor şti ce să spună, dar vor fi mereu lngă tine, iar când va fi cazul, vor şti ce să facă. Poate, nu îţi vor face cele mai frumoase complimente, dar când îţi vor spune lucruri frumoase, vor fi sinceri. Poate, nu se vor rezuma la prea multe vorbe, însă când va fi nevoie de fapte, nu vor da în înapoi. Merită să iubeşti astfel de oameni. Nu ai să regreţi. 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts