Nu există o iubire care să o poată egala pe cea pe care o trăieşti acum !

                    Norocoşi sunt cei care trăiesc o singură iubire toată viaţa. Cei care se bucură de la bun început de sufletul care îi completează, însă mai sunt şi cei mai puţin norocoşi, cei care trebuie să treacă peste large (3)mai multe experienţe de cuplu pentru a-şi întâlni ,,marea iubire”. Dar eu nu cred în ,,marea iubire”. Fiecare iubire pe care o trăim la un moment dat este cea mai mare de până atunci pentru că ne maturizăm şi în dragoste. Începem să descoperim ce ne dorim şi ce putem oferi. Dar este mai puternică, în primul rând, pentru că întotdeauna ceea ce trăieşti la prezent se resimte cu o intensitate mult mai mare decât a ceea ce ai trăit la trecut.

                    Astfel, ultima iubire pe care o trăim va fi mereu cea mai puternică, cea mai mare, cea care ne va servi drept vârf în ceea ce priveşte sentimentele.

                   Era să uit… Atunci când trăieşti o iubire care nu este cea mai mare de pâna atunci, înseamnă ori că nu ai trecut peste acea iubire inegalabilă, ori că, de fapt, iubeşti. Dragostea adevărată cere tot şi când nu vrem să îi oferim, îşi ia singură. Altfel nu se poate, nu cu jumătăţi de măsură. O seară plăcută ! 🙂

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply