Nu există ,,Nu mai pot iubi”, există doar oameni care au suferit prea mult din dragoste, iar acum se tem chiar şi de simpla idee de iubire

                                            Nu există ,,Nu mai pot iubi”, există doar oameni care au suferit prea mult din dragoste, iar acum se tem chiar şi de simpla idee de iubire.

                                           ,,Nu mai pot iubi”, ,,Nu mai vreau să iubesc”, ,,Nu am pe cine să iubesc”, pe cine vrei să minţi? Încă de când ne naştem iubim, creştem cu iubire, oferim iubire, ne dorim iubire. Spunând că nu mai vrei să iubeşti nu vei reuşi să te minţi nici pe tine însăţi, iar de iubit vei avea mereu în viaţa ta pe cineva care merită să fie iubit aşa frumos cum numai tu ştii să iubeşti.

                                           Ţie nu ţi s-a urât să iubeşti, ţie ţi s-a urât să suferi din cauza celor care nu ştiu să iubească pentru că iubirea nu răneşte decât atunci când nu ştii ce să faci cu ea.

                                          Tu, cel care ai suferit din dragoste atât de mult încât ţi-ai dorit s-o alungi din viaţa ta, te-ai întrebat a cui a fost de fapt vina? Nu a fost vina iubirii, ci a oamenilor care n-au fost serioşi, s-au jucat cu ea şi într-o zi a început ea să se joace cu ei. Nu renunţa să speri că există acel cineva care îţi va aduce fericirea în prag. Nu te teme să iubeşti, teme-te să nu pierzi iubirea vieţii tale încercând să vezi cum îţi stă cu haina indiferenţei.

                                         Durerea nu e un motiv să renunţi, e motivaţia să mergi mai departe căutând ceea ce ştii că meriţi de la viaţă.

                                        Şi să vă mai spun un lucru, nu nepăsarea vindecă răni, tot iubirea o face. Nu singurătatea îţi va aduce fericirea, ci acea persoană care te va însoţi întotdeauna chiar şi în gânduri şi în suflet, la fel cum acasă nu poţi numi câţiva pereţi, dar o pereche de braţe care să te îmbraţişeze cu dor, da.

Foto: We Heart It

large

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • Total gresit,indicat ar fi ca; persoanele de genul tau sa nu mai lase comentarii sau pareri fara o oarecare documentare decat din proprie perspectiva,aceste persoane dauneaza cel mai grav celor din jur. Ai spus”nu mai pot iubi” vorbesti de cineva care a iubit odata, problema nu se refera la astfel de persoane ci la persoanele care nu au iubit niciodata,nu au simtit sentimetul,care iti explica iubirea altfel si o poate explicamult mai bine si logic decat multi care sustin acest cuvat sau „sentiment”.

 • COMMENT (1)

  1. Stefan 28th februarie 2018 at 14:44 -

   Total gresit,indicat ar fi ca; persoanele de genul tau sa nu mai lase comentarii sau pareri fara o oarecare documentare decat din proprie perspectiva,aceste persoane dauneaza cel mai grav celor din jur. Ai spus”nu mai pot iubi” vorbesti de cineva care a iubit odata, problema nu se refera la astfel de persoane ci la persoanele care nu au iubit niciodata,nu au simtit sentimetul,care iti explica iubirea altfel si o poate explicamult mai bine si logic decat multi care sustin acest cuvat sau „sentiment”.

   Reply

  Leave a Reply