Nu există ,,Nu am timp” într-o relație. Când vine vorba de omul pe care îl iubești, îți faci timp pentru orice. Când nu iubești atât de mult… Găsești o scuză. 

                                 Nu există ,,Sunt prea ocupat”, ,,Am prea multe pe cap”, ,,Sunt obosit”, ,,Hai să lăsăm totul pe mâine” atunci când vine vorba de o relație. Dacă iubești cu adevărat faci din omul de lângă tine o prioritate, îl pui pe primul plan și faci tot posibilul pentru a petrece cât mai mult timp în compania sa. Mereu există soluții și căi care să te ajute. Trebuie doar să vrei să le găsești…

                                 Pentru că asta e problema și tragedia pe care o trăiesc atâtea relații… Unii nu sunt dispuși să își facă timp. Preferă să găsească scuze în loc să caute soluții. Preferă să se lase așteptați și să li se ducă dorul în loc să fie prezenți. Preferă să lase loc de mai bine, deși ar putea să completeze acele goluri pe care le-au lăsat în urma lor, la plecare, alții care acum nu mai sunt decât amintiri. 

                                 Eu una nu mai cred în scuze și păreri de rău. Nu mai cred! Nu există ,,Nu am timp” într-o relație. Când vine vorba de omul pe care îl iubești, îți faci timp pentru orice. Când nu iubești atât de mult… Găsești o scuză. Și mereu vei găsi una destul de bună încât să faci omul de lângă tine să te ierte, dar nu chiar atât de bună cât să nu îi trezești îndoieli. 

                                 Pentru astfel de oameni, pentru cei care niciodată nu au timp să iubească, am un mesaj: Iubirea se află și se consolidează în toate clipele în care ți se oferă răspunsuri, nu întrebări, în gesturile simple și pline de suflet, nu într-un ,,Ajung mai târziu”. Iubirea te poate surprinde dacă îi dai voie și dacă ești dispus să fii sincer… La fel și omul de lângă tine… Uneori nici nu știi ce suflet așteaptă ca tu să îți faci timp pentru el…

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts