Nu există fericire mai mare decât aceea de a avea în brațe același om pe care îl ai și în suflet!

                                  Iubirea e simplă, dar noi insistăm să o complicăm prin alegerile pe care le facem, prin deciziile pe care le luăm, prin greșelile peste care nu putem trece. Noi complicăm iubirea și tot noi suntem cei care, atunci când nu mai știm ce să facă cu ea, alegem să o distrugem și să ne batem joc. Poate nici conjuncturile nu ne sunt favorabile, poate că uneori, indiferent care ne-ar fi alegerile, nu avem cum să îi facem sufletului pe plac, dar suntem datori să fim responsabili, atât față de noi cât și față de ceilalți… Și mai suntem datori să fim fericiți…

                                  Ei bine… Nu există fericire mai mare decât aceea de a avea în brațe același om pe care îl ai și în suflet… Pentru că din păcate se întâmplă, și nu de puține ori, să strângi în brațe un om pe care nu îl mai poți iubi sau să porți cu tine în suflet pe cineva pe care nu ai cum să îl simți aproape. 

                                  Se întâmplă să iubești pe cineva al dracului de mult și să nu îl poți avea lângă tine pentru că universul nu a complotat astfel încât să mergeți pe același drum, pentru că v-a fost teamă cândva de ceea ce simțeați, pentru că orgoliile sunt prea mari sau pur și simplu pentru că nu e vremea încă… Până și iubirea are un timp al său.

                                  Cum spuneam… Nu există fericire mai mare decât aceea de a te trezi lângă omul la care ai visat. Nu există fericire mai mare decât aceea de a trăi alături de omul care îți face viața mai frumoasă. Restul, neînțelegerile, problemele de zi cu zi sau micile certuri sunt detalii pentru că toate astea nu vor reuși niciodată să despartă doi oameni care se păstrează unul pe celălalt în suflet, ci îi vor aduce mai aproape și îi vor face să își dea seama cât de mult de iubesc, cât de mult își doresc să rămână împreună. 

 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts