Nu eşti doar o simplă adiere, tu eşti o adevărată furtună.

                              Draga mea, tu nu ai apărut în viaţa lui doar ca să fii un alt om care trece nepăsător, nu eşti o altă faţă printre atâtea altele, nu eşti doar o simplă adiere, tu eşti o adevărată furtună. Tu ai apărut în viaţa lui ca să schimbi ceva, să laşi ceva memorabil în urma ta, ai apărut în viaţa lui ca să-l faci să nu te mai poată uita.

                             Eşti furtuna care i-a răscolit sufletul şi i-a întors toată fiinţa pe dos. Eşti vântul care i-a smuls din rădăcini toate ideile greşite pe care i le formaseră alte femei despre dragoste. Eşti ploaia mult râvnită după o vară întreagă de secetă.

                             Eşti o schimbare, schimbarea de care avea nevoie. Nu te-a întâlnit ca să fii încă o prezenţă, te-a înâlnit pentru că ai un cuvânt de spus, şi nu lui, ci destinului său.

                             Dar poate că ,,furtună” nu e cuvântul potrivit. Tu aduci lucruri frumoase în viaţa lui.  Iubire… fericire… pe tine însăţi. Important e că aduci cu tine ceva nou, ceva ce şi-a dorit mereu poate fără să ştie, însă şi mai important este că te-a găsit şi odată cu tine a găsit şi tot ce îi poţi tu oferi.

                             Singura diferenţă e că după tine nu va mai fi niciodată o alta, sau cel puţin niciodată o alta la fel sau mai bună. Tu vei rămâne în amintirea sa ca ceva unic şi special. Şi dacă nu vei fi o schimbare permanentă, vei fi o amintire permanentă, dar în orice caz vei fi în mintea şi în sufletul lui pentru tot restul vieţii sale. Nu ai apărut în viaţa sa ca să fii la fel ca celelalte, ci pentru a fi o floare roşie într-un câmp de flori albastre, ca să fii unică.

                             Nu te-a întâlnit ca să fii încă o prezenţă, te-a înâlnit pentru că ai un cuvânt de spus, şi nu lui, ci destinului său.

Foto: We Heart It

large (9)

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply