Nu cred că s-au fabricat încă tocuri atât de înalte încât să te ridice la nivelul femeii deştepte.

                                          Nu cred că s-au fabricat încă tocuri atât de înalte încât să te ridice la nivelul femeii deştepte. Ar trebui să te gândeşti la asta pentru că în timp ce unele aleargă fără scop şi fără sens prin magazine după fleacuri care să le facă să atragă bărbaţii mai mult, altele stau liniştite, sunt aşezate şi iau la pas bibliotecile pentru că ele ştiu că bărbatul pe care vrei să-l atragi poate fi la un moment dat doar atras, nu şi interesat. Bărbatul căruia nu-i dai atenţie poate vedea că ai multe calităţi care să-l intereseze, care să-i placă… Fără să fie nevoie să demonstrezi tu ceva.

                                          Nici cele mai mari brand-uri din lume n-au să reuşească vreodată să pună un preţ atât de mare pe înălţimea unei femei şi nu fac referire la aspectul ei, ci la ceva mult mai profund. Pe înălţimea unei femei nu poţi pune preţ, n-o poţi dobândi aşa cum vor cele care nu o au să o dobândească, nu o poţi câştiga. 

                                          Azi ne dăm pantofii jos, dar nu ca să cucerim imperii de unele singure, nu ca să demonstrăm că suntem puternice. Azi ne dăm pantofii jos pentru că nu avem nevoie de ei ca să fim la înălţime. Femeile deştepte sunt oricum pe culmi la care nu pot ajunge toate cele care pretind că sunt deja acolo şi încearcă să demonstreze că sunt deşi efectiv nu au cum.

                                          Nu cred că s-au fabricat încă tocuri atât de înalte încât să te ridice la nivelul femeii deştepte şi nu se vor fabrica vreodată pentru că acea femeie care ar ajunge sus datorită lor şi-ar da seama că nu merită să fie acolo, şi i-ar da jos din picioare şi s-ar apuca de citit, ar coborî de pe pantofi ca să se urce pe un teanc de cărţi care o poate duce acolo unde vrea să ajungă încet şi sigur şi frumos. Dragi femei, dragi doamne, dar mai ales, dragi aşa-zise doamne, nu aspectul te face interesantă, cel care atrage cu adevărat este caracterul.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply