Nu contează de câte ori pierzi, contează să câştigi o dată şi bine. Nu contează câţi te-au rănit, contează să te facă unul singur fericit pentru tot restul vieţii.

                                        Nu contează de câte ori pierzi, contează să câştigi o dată şi bine. Nu contează câţi te-au rănit, contează să te facă unul singur fericit pentru tot restul vieţii.

                                        Vei ajunge să îţi dai seama că anumite întâmplări din viaţa ta au fost şi vor rămâne pentru totdeauna numai poveşti, iar că anumiţi oameni au fost doar călători prin sufletul tău şi nu vor mai fi niciodată. Vei ajunge să înţelegi că nu trebuie să defineşti viaţa după eşec şi succes, după cât ai pierdut şi cât ai câştigat. Oamenii care te fac pierzi, te fac să pierzi ce? Puţin timp alături de ei, clipe de fericire, lacrimi şi mustrări de conştiinţă, dar tot ei te ajută să câştigi o nouă şansă la o fericire reală şi de durată. Durerea pe care ţi-o va aduce în suflet cineva nu va fi niciodată, sub nicio formă, mai puternică decât fericirea pe care ţi-o poate aduce pe chip omul care trebuie… Acel om care chiar trebuie să fie căutat, întâlnit, iubit şi păstrat. Acel om care nu doar vine şi pleacă, ci rămâne în sufletul tău atât cât ai nevoie de el, adică mereu.

                                        Nu contează de câte ori pierzi, nu contează de câte ori ai fost rănită, important este să ai mereu în adâncul sufletului puterea să spui că nu are nimic, că sufletul tău încă mai duce multă iubire, că nu-l laşi că clacheze la primele lovituri primite din plin în inimă de la cel care a ştiut unde să lovească mai bine. Contează enorm să câştigi o dată şi bine, contează să te facă unul singur fericită pentru tot restul vieţii pentru că fiind fericită, rănile toate se vor vindeca şi vei uita fără să vrei că te-a durut sufletul vreodată. Singurul leac pentru suflet e iubirea, atât să ţii minte. Singurul răgaz de la probleme e tot iubirea. Sentimentul de împlinire numai iubirea îl poate oferi. Avem nevoie de iubire ca să câştigăm. Avem nevoie de iubire!

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply