Nu cerşesc dragoste! Nu caut atenţie! Nu vreau să fiu iubită de suprafaţă! Eu nu cer nimic de la cel de lângă mine, dar mă aştept să-mi ofere totul pentru că vrea şi pentru că merit.

                                         Nu vreau să te simţi sufocat de nevoia mea de dragoste, nu îmi doresc să fii obosit de la cât pot eu să cer iubire. O femeie nu se satură niciodată de iubire, dar o femeie e dispusă, o dată în viaţă, să renunţe la unele principii pentru a salva tot ceea ce crede ea că mai poate fi salvat. O femeie e dispusă să cerşească iubire numai o dată în viaţă, apoi învaţă că nu merită nimeni efortul ăsta. Şi nu merită! Eu nu cerşesc dragoste! Dacă n-o primesc, plec pur şi simplu.

                                         Să fii centrul universului cuiva e frumos şi probabil multe femei ar vrea să fie centrul lumii unui bărbat anume, dar timpul te învaţă că e mai bine să fii întreaga lume a lui. Astfel, sunt bărbaţi care, pierzându-te, pot pierde doar un om şi bărbaţi care pot pierde tot, inclusiv pe ei. Nu caut atenţie!

                                         Adesea fugim de singurătate de parcă ne-ar înghiţi sufletul, dar ar trebui să ne dăm seama că ne ajută să ni-l regăsim după ce le-am dat voie multora să-l schimbe, adesea nu aşa cum ne-am dori. Adesea vrem să vindecăm iubiri mari cu iubiri mici, grăbite, trăite de dragul de a face ceva, dar e mai bine să te vindeci de tot şi abia apoi să iubeşti din nou pentru că nu e frumos să te amăgeşti şi să dai speranţe unui om care poate merită mai mult decât atât. Nu vreau să fiu iubită de suprafaţă! Nu vreau să iubesc aiurea!

                                         Eu nu cer nimic de la cel de lângă mine, dar mă aştept să-mi ofere totul pentru că vrea şi pentru că merit. Uneori, dacă nu ceri ceva, celălalt nu ştie ce să-ţi ofere, dar în iubire nu aş prea crede că se aplică aceeaşi regulă. Poate că sunt prea mândră, poate. Poate că fiecare dezamăgire am ivestit-o în orgoliu, doar poate. Poate că ar trebui să am mai multă grijă în legătură cu oamenii pe care îi ţin alături, sigur! Dar indiferent de toate astea, am nevoie să fiu o femeie mândră, demnă şi mereu mândră de mine. 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • Poate că sunt prea mândră, poate. Poate că fiecare dezamăgire am ivestit-o în orgoliu, doar poate. Poate că ar trebui să am mai multă grijă în legătură cu oamenii pe care îi ţin alături, sigur! Dar indiferent de toate astea, am nevoie să fiu o femeie mândră, demnă şi mereu mândră de mine.

 • „Eu nu cer nimic de la cel de lângă mine, dar mă aştept să-mi ofere totul pentru că vrea şi pentru că merit” – Pai ori nu ceri nimic ori astepti ceva ? Si pentru a astepta ceva trebuie mai intai sa oferi si tu la randul tau ceva, voi femeile aveti pretentia ca din prima clipa de relatie sa fiti iubite pentru ca sunteti frumoase si atat fara sa va ganditi ca voi nu ati oferit nimic la schimb pentru a primii ceva…nu asa functioneaza lucrurile.

 • COMMENTS (3)

  1. Meee 28th octombrie 2018 at 13:04 -

   Wow!!!este exact ce simt eu acum!!!

   Reply
  2. Ciocarlia Urecheata 08th noiembrie 2016 at 22:41 -

   „Eu nu cer nimic de la cel de lângă mine, dar mă aştept să-mi ofere totul pentru că vrea şi pentru că merit” – Pai ori nu ceri nimic ori astepti ceva ? Si pentru a astepta ceva trebuie mai intai sa oferi si tu la randul tau ceva, voi femeile aveti pretentia ca din prima clipa de relatie sa fiti iubite pentru ca sunteti frumoase si atat fara sa va ganditi ca voi nu ati oferit nimic la schimb pentru a primii ceva…nu asa functioneaza lucrurile.

   Reply
  3. Superba dama de trefla 24th februarie 2016 at 00:25 -

   Poate că sunt prea mândră, poate. Poate că fiecare dezamăgire am ivestit-o în orgoliu, doar poate. Poate că ar trebui să am mai multă grijă în legătură cu oamenii pe care îi ţin alături, sigur! Dar indiferent de toate astea, am nevoie să fiu o femeie mândră, demnă şi mereu mândră de mine.

   Reply

  Leave a Reply