Nu căuta să ai mereu dreptate, dreptatea te face fericit pe moment. Caută acel om care îţi demonstrează că te înşeli, acela îţi va aduce fericirea pentru totdeauna.

                                                          Nu căuta să ai mereu dreptate, dreptatea te face fericit pe moment. Caută acel om care îţi demonstrează că te înşeli, acela îţi va aduce fericirea pentru totdeauna.

                                                        Simţi o oarecare bucurie atunci când le demonstrezi tuturor că femeile din jur, absolut toate, caută numai să fie întreţinute din punct de vedere material, caută lux sau bărbaţi cu trupuri de zei, dar ai putea fi fericit întreaga ta viaţă alături de o femeie în măsură să îţi demonstreze exact contrariul pentru că pe aceea ai iubi-o infinit mai mult şi ai aprecia-o pentru simplul fapt că nu e ca celelalte, că ţi-a demonstrat atunci când a trebuit că te înşeli.

                                                        Şi tu, femeie dragă, ai trăit destule dezamăgiri cât să fii pe punctul de a renunţa la a mai crede că există unul singur capabil să te iubească şi pe tine. I-ai băgat pe toţi în aceeaşi categorie şi ai început să crezi că toţi vor numai lucruri superficiale şi efemere, că niciunul nu mai e capabil să iubeasă şi că din caza lor, a bărbaţilor, trăieşti o singurătate monotonă şi grea. Dar cât de mult ai vrea să îl ai alături de tine pe cel care să-ţi demonstreze că poate învăţa să te iubească şi că te poate face fericită aşa cum nu au fost cei dinaintea lui capabili să facă.

                                                        Nu mai căutaţi, oameni buni, să aveţi deptate dacă având dreptate vă anulaţi speranţele la fericire. Veţi rămâne cu dreptatea şi fericirea va dispărea şi ea odată cu acele speranţe pierdute pentru că în viaţă, omul îşi mai şi atrage lucrurile bune de partea sa prin gândire, una pozitivă, bineînţeles. Eu vreau să vă contrazic pe toţi spunându-vă că un om ideal pentru fiecare există, dar depinde numai şi numai de noi dacă suntem destul de răbdători să îl aşteptăm sau dacă suntem destul de responsabili să îl păstrăm lângă noi, nu pentru că ar vrea să plece, ci pentru că în unele cazuri, fără să ne dăm seama, îi alungăm pe cei dragi nouă… Fără să vrem, dar fără să ne putem opri din a le face rău… Aşa-i?

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply