Nu căuta femeia perfectă, caută femeia perfectă pentru tine !

                      O cauţi cam de când ai devenit conştient că există iubire pe Pământ, de când ai descoperit femeia. Îţi faci iluzii despre cum ar trebui sau cum ar putea ea să fie. La început o vedeai în fiecare femeie care îţi părea ţie mai…rafinată… frumoasă… inteligentă… în fiecare femeie care avea ceva în plus faţă de celelalte, apoi ţi-ai dat seama că dacă are ceva în plus faţă de celelalte nu înseamnă neapărat că este cu mult deasupra lor… nu înseamnă că e perfectă.

                       Şi o vei tot căuta pentru o vreme. Vei căuta femeia perfectă. Vei face alte femei să sufere din cauză că ele nu sunt ,,perfecte”. Poate crezi că vorbesc despre lucruri închipuite, dar te afli în această căutare a absolutului fără îţi dai seama.  Dacă nu te-ai afla, te-ai mulţumi cu prima femeie care îţi iese în cale, nu? Parcă încep să fiu aproape de realitate, aşa-i? Ce spuneam mai devreme nu mai e rupt din poveşti. Va veni însă şi timpul în care te vei maturiza, iar după câteva eşecuri îţi vei da seama că perfecţiunea nu există. De fapt nu există femeia perfectă, însă există femeia perfectă pentru tine. Pe ea trebuie să o cauţi, dar ai grijă să ştii când trebuie să fii indulgent cu ea.

                       Femeia perfectă pentru tine nu va corespunde tuturor tiparelor pe care le-ai creat pentru ea, dar va încerca de dragul tău şi va reuşi pe cât posibil tot de dragul tău. Va face orice ca să fii fericit, iar fericirea ta va da naştere fericirii ei. Se va strădui să se ridice la nivelul aşteptărilor, aşa că încearcă şi tu să fii puţin indulgent cu ea.

                     Şi un sfat pe final: Poate vei găsi femeia perfectă pentru tine, dar ai grijă să fii şi tu bărbatul perfect pentru ea.

Foto: We Heart It

large (53)

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • Poate vei găsi femeia perfectă pentru tine, dar ai grijă să fii şi tu bărbatul perfect pentru ea.
  Dar daca ea nu stie cum este barbatul perfect pentru ea?
  Si daca ea, isi face iluzii despre cum ar trebui sau cum ar putea el să fie?

 • COMMENT (1)

  1. Bunu Florin 29th februarie 2016 at 21:23 -

   Poate vei găsi femeia perfectă pentru tine, dar ai grijă să fii şi tu bărbatul perfect pentru ea.
   Dar daca ea nu stie cum este barbatul perfect pentru ea?
   Si daca ea, isi face iluzii despre cum ar trebui sau cum ar putea el să fie?

   Reply

  Leave a Reply