Nu caut un om care să mă iubească pentru că sunt frumoasă. Nu caut un bărbat care să mă iubească pentru că sunt deșteaptă. Nu caut pe cineva care să mă întrețină și să mă susțină financiar. Caut un om care să mă iubească oricum, oriunde și în orice împrejurare pentru că numai o astfel de iubire dezinteresată rezistă. Numai o iubire fără motiv poate fi eternă, celelalte dispar atunci când dispar și motivele. 

                                  Fiecare femeie își dorește să fie frumoasă, independentă, inteligentă și să se depășească pe ea însăși de fiecare dată când are ocazia. Asta nu înseamnă că încercăm să fim mai bune pentru alții, pentru ca ei să ne iubească și să ne aprecieze mai mult. Facem asta pentru noi, pentru că ne respectăm și vrem mai mult, pentru că avem pretenții de la noi. Asta nu înseamnă că vrem să fim iubite pentru calitățile noastre. La fel cum nu ne dorim să fim evitate pentru defectele pe care, la urma urmei, cu toții le avem. 

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Click pe carti pentru comenzi

                                  E adevărat că ne îngrijim și investim timp și bani în aspectul nostru. E adevărat că investim și în educație. La fel de adevărat este și că ne străduim să fim zilnic ceva mai mult decât am fost în trecut. Dar nu avem pretenția să ne iubească cineva pentru asta. Nu avem pretenția să găsim pe cineva care să ne iubească pentru ceva anume. Pe mine acel ceva nu m-ar atrage. De ce să te îndrăgostești de un lucru, de o calitate sau de o față drăguță când te poți îndrăgosti de absolut tot sau când poți iubi pur și simplu? 

                                  Eu nu caut un om care să mă iubească pentru că sunt frumoasă. Nu caut un bărbat care să mă iubească pentru că sunt deșteaptă. Nu caut pe cineva care să mă întrețină și să mă susțină financiar. Caut un om care să mă iubească oricum, oriunde și în orice împrejurare pentru că numai o astfel de iubire dezinteresată rezistă. Numai o iubire fără motiv poate fi eternă, celelalte dispar atunci când dispar și motivele. 

                                  Îmi place să cred că nu toate lucrurile minunate pe care ni le oferă viața au nevoie de motive, iar printre acestea se numără și iubirea. Îmi place să cred că un sentiment atât de frumos se rezumă la ceva mai mult decât aspect, educație, gusturi și plăceri. Dar cu siguranță, le implică și pe acestea.

 

 

 

 

Foto: Jordan Bauer

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts