Nu aştepta ca ziua de mâine să fie mai bună, fă-o pe cea de azi exact aşa cum îţi doreşti să fie !

Suntem fiinţe superioare, suntem capabili să realizăm lucruri tot mai măreţe, dar nu reuşim să fim mereu fericiţi, nu reuşim mereu să ne canalizăm toate forţele în interesul nostru. Ne bazăm pe speranţă, pe mimuni şi pe destin, dar nu ne bazăm întotdeauna pe noi înşine. De ce ? De ce să nu fac tot posibilul ca ziua de azi să fie aşa cum îmi doresc în loc să mă resemnez şi să sper că poate ziua de mâine va aduce cu ea ceva mai bun? Ştiu că nu este mereu uşor şi că poate uneori e chiar imposibil pentru că nu mereu desfăşurarea vieţii de zi cu zi depinde doar de noi, dar atunci când poţi schimba în bine cursul obişnuit al unei zile, nu ezita s-o faci. Un vechi proverb spune ,, Nu lăsa pe mâine ce poţi face azi !”, aşadar fă tu o schimbare azi, nu aştepta să vină singură mâine, peste o săptămână sau poate niciodată. Avem dreptul să ne luăm viaţa în propriile mâine, însă trebuie să ne dorim asta şi să avem puterea s-o facem. Totul vine din interior. Însăşi schimbarea vine în primul rând din interior, iar dacă n-o aduci în viaţa ta atunci când ai nevoie de ea, atunci când simţi că este indispensabilă, ce te face să crezi că va izbuti de una singură să iese la suprafaţă?

tablou-maci-p10~1648202

Trebuie să încetăm să aşteptăm ca lucrurile bune să ni se întâmple de la sine pentru că nu se vor întâmpla decât dacă facem eforturi pentru ele, iar aceste eforturi încep azi.Va exista mereu un ,,mâine” mincinos care doar promite că va veni. Ziua de azi e ,,mâine”-ul de ieri. Dacă în acest moment eşti capabil să faci o schimbare care să-ţi aducă fericire, de ce să n-o faci? Dragii mei, doar atât vreau să înţelegeţi, nu aşteptaţi ca ziua de mâine să fie mai bună, faceţi în aşa fel încât cea de azi să fie exact aşa cum vă doriti să fie ! Numai în acest fel, la sfârşitul vieţii lista de ,, Dacă aş fi…” va fi scurtă, iar amintirile multe şi frumoase. O zi minunată să aveţi !

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply