Nu aprinde sufletul unei femei doar ca s-o arzi pentru că s-ar putea să stingă ea totul cu o inimă de gheaţă care s-a răcit din cauza unora ca tine!

                                    Nu aprinde sufletul unei femei doar ca s-o arzi pentru că s-ar putea să stingă ea totul cu o inimă de gheaţă care s-a răcit din cauza unora ca tine!

                                    Să nu ai impresia că nu ştie ce vrei. E femeie deşteaptă, e trecută prin multe, a avut de-a face cu mulţi ca tine, unii chiar inexprimabil mai buni trişori decât tine. Te joci cu focul. Vrei să pari interesant? Să ştii că interesant e doar modul în care îţi alegi vorbele pentru ca ea să-ţi cadă în braţe, dar n-o să-ţi cadă decât cu tronc pentru că nu e aşa cum te aştepţi tu să fie. Vrei s-o aprinzi cu iubire, cu promisiuni, cu minciuni? Vrei s-o arzi, aşa-i? N-ai şanse. Dacă e frumoasă nu înseamnă că e şi proastă, nu înseamnă că habar n-are ce urmăresc în primă instanţă bărbaţii. Ai grijă, te joci cu focul. S-ar putea să fii tu cel care se arde, la propriu. Nu vrei să te implici, presupun… Ai de gând să pleci la fel cum fac toţi şi-o să pleci la fel cum pleacă toţi, cu visele alea frumoase neîndeplinite.

                                    Va stinge ea totul cu o inimă de gheaţă care s-a răcit din cauza unora ca tine. La început a crezut, a avut speranţe, a iubit şi s-a fript în suflet. De atunci nu-i mai trebuie. N-o mai atingi la inimă prea uşor, ştie ce vrei şi ştie ce vrea, nu unul ca tine. Tot cei ca tine au obligat-o să fie aşa rece şi indiferenţă. Ea caută iubire, nu vrăjeli. De-astea ştiu toţi să-i spună, dar iubire nu poate oricine să-i ofere.

                                    Deci n-o să reuşeşti, e prea deşteaptă pentru intrigi amoroase proaste. N-ai cum să reuşeşti cu o astfel de femei, dar dacă vrei să încerci… E treaba ta… Ai să vezi că, fără să vrea, te va face să te îndrăgoşteşti de ea şi tu vei fi cel care va rămâne în urmă la final, nu ea.

                                    Nu aprinde sufletul unei femei doar ca s-o arzi pentru că… Ai să vezi tu!

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply