Nu am timp de pierdut cu nehotărâți. 

                    Știi, viața e scurtă, oricât de mult timp am crede noi că ne permitem să pierdem, tot vine un moment în care ne dăm seama că nu vom putea să amânăm la nesfârșit, să așteptăm la nesfârșit sau să lăsăm lucrurile să treacă de azi pe mâine. Viața e prea scurtă ca să ne putem permite luxul de a o irosi cu oameni care nu ne iubesc, dar ne amăgesc, cu iubiri care sunt doar scântei ce nu se vor aprinde niciodată și cu ezitări izvorâte din teamă. 

                    Nu am timp de pierdut cu nehotărâți. Am ajuns în acel punct în care tot ce vreau e să întâlnesc pe cineva care să știe ce vrea, care să fie sigur că își dorește să mă iubească pe mine. Vine un moment în care, oricât de răbdător și de încrezător ai fi, te saturi să aștepți sentimente care ți se promit, dar pe care nu le primești decât cu jumătate de măsură. 

                    Nu mai am timp de pierdut alături de cei care vor să viseze lângă mine doar până mâine, nu pentru întreaga viața. Știu, e frumos să ne concentrăm pe prezent, dar prezentul ni-l alimentăm cu vise. Eu nu mai am timp pentru cei care visează doar pentru ei înșiși, nu pentru noi. 

                    Îmi place să cred că atunci când e vorba de iubire adevărată nu eziți, nu te întrebi, nu ți-e teamă și nici nu te zgârcești. Oferi tot. Ești tot. Restul sunt scuze. Și să nu crezi că celălalt nu îți observă nesiguranța, îndoielile. Lucrurile de acest gen nu trec niciodată neobservate… Și macină. Dor. Eu nu mai am timp de pierdut cu oameni care nu știu ce vreau și care nu sunt destul de sinceri încât să recunoască asta, cu oameni lași care doar amăgesc pentru că le e teamă să le spună lucrurilor pe nume. Nu am timp pentru nehotărâți. 

Foto: Timothy Barlin

 

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts