Nu am de gând să mai iubesc oameni care mă lasă să îi aștept. Cei care se lasă așteptați ar putea într-o bună zi să nu mai aibă la cine să se întoarcă.

                                   Uneori așteptăm atât de mult anumiți oameni pentru a se gândi dacă sunt pregătiți să iubească, dacă vor sau dacă mai au încă în suflet sentimente vii, încât ni se întâmplă nouă să simțim cum ne mor în inimii sentimentele pe care le aveam pentru ei… Există oameni care pleacă de lângă tine, deși poate îți stau în fiecare zi cât se poate de aproape fizic. Pleacă pentru că sunt cu gândul în alte părți, sunt cu sufletul plecați către alți oameni. Și te lasă să îi aștepți crezând că o vei face pentru totdeauna. Dar acei oameni nu știu… Acei oameni nu știu că se întâmplă câteodată să nu mai ai răbdare, să vrei să ții pe cineva în brațe, în gând și în suflet, nu știu că se întâmplă să îți pierzi acea răbdare și să nu mai poți aștepta. Cam cât ar trebui să așteptăm oamenii care nu ne dau nici măcar de înțeles faptul că ar vrea să se întoarcă? Până când?
                                   Cei care se lasă așteptați ar putea, într-o bună zi, să nu mai aibă la cine să se întoarcă. Într-o bună zi doar pentru cei care și-au dat seama că nu au pe cine să aștepte, nu pentru ei… Nu am de gând să mai iubesc oameni care mă lasă să îi aștept. Vreau doar să iubesc acei oameni pregătiți să mă iubească înapoi fără să mă lase să le duc dorul. Vreau doar să am cu cine să împărtășesc momente frumoase. Vreau doar să fiu ținută în brațe la finalul zilei. Nu vreau atât de multe de la un om, de la omul meu, vreau doar să fie și să îmi fie alături… Nu să mă lase să aștept crezând că îl voi aștepta la infinit… Am așteptat destul, acum vreau doar să fiu iubită.
                                   Nu am de gând să mai iubesc oameni care mă lasă să îi aștept. Cei care se lasă așteptați ar putea într-o bună zi să nu mai aibă la cine să se întoarcă.
Foto: We Heart It
Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts