Noiembrie începe cu noi.

                                             Noiembrie începe cu noi. Facem faţă mai uşor frigului atunci când avem căldura iubirii în sufletul şi pe cea a celui iubit în braţe. Zilele mohorâte sunt frumoase, iar cele cu soare sunt splendide pentru că rezonează cu atmosfera din suflet. 

                                             Noiembrie începe cu noi şi ne aduce tot mai aproape făcându-ne să ne simţim unul singur. Toţi ceilalţi vor o iubire de o vară, una care să se termine atunci când căldura soarelui păleşte. Eu vreau o iubire de toamnă pe care să o tot trăiesc ani întregi. O iubire care să mă apropie tot mai mult de cel drag, una care să nu conteze pentru cei prea ocupaţi să se încălzească şi să viseze la vară.

                                             E frumos… E frumos să ne ascundem nasurile roşii sub fulare în timp ce ne sunt căutate buzele. E frumos să ne ţinem de mână cu un scop real, plimbându-ne pe aleile roşii de frunze. E frumos să porţi de grijă şi să spui ,,Mai pune o bluză de tine! Ia-ţi şi o căciulă pe cap.”, în loc să spunem doar ,,Dă-ţi hainele jos!”. E frumos să fii grijuliu şi în acelaşi timp să fii grija dulce a cuiva. E frumos să fim noi în noiembrie, chiar dacă noiembrie nu e o lună de vară.

                                             E real, fără să fie urât, sentimentul că singurătatea se împarte la doi. Singurătatea naturii, a parcurilor şi a străzilor. E reală şi noaptea târzie care e un complice al romantismul. E reală şi liniştea care de această dată nu mai strigă cuvinte nerostite, ci tace şi calmează. La fel de real e şi sentimentul de siguranţă că iubeşti pe cine trebuie.

                                             Dacă scapi de regrete, dacă îţi răspunzi la întrebări, dacă eşti pregătită să păşeşti în covorul de frunze uscate care cântă sub picioare, iubeşti. Iubeşti în noiembrie. Iar noiembrie e frumos, e iubire, e cald şi e calm… Pentru că noiembrie începe cu noi.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • COMMENT (1)

  1. Cheerleading Choreography 24th iulie 2017 at 16:39 -

   Nice answer back in return of this difficulty with firm arguments and telling everything about
   that.

   Reply

  Leave a Reply