Noi, femeile, avem nevoie de îngeri!

                                   Noi, femeile, avem nevoie de îngeri!

                                   Ne plac bărbaţii răi, puternici şi protectori, aceia după care suntem adesea nevoite să alergăm ca nebunele, dar contrar aşteptărilor voastre, ne îndrăgostim nebuneşte de îngeri, de bărbaţii care sunt capabili să ofere atât cât ai nevoie tu pentru a fi fericită într-o relaţie cu el.

                                   Şi ai să-mi spui că mint, că de fapt de bărbaţii răi ne îndrăgostim noi, dar îngerii de bărbaţi, dragule, adesea poartă măştile indiferenţei tocmai pentru că nu vor să pară slabi. Nu sunt slabi, dar aşa sunt văzuţi. Oricum cu toţii suntem prefăcuţi şi ne jucăm rolurile până ajungem în faţa aceluia care ne dezbracă de toate aparenţele şi ne lasă în sufletul gol. Toţi minţim şi ne minţim până când îl găsim pe acela care ne poate asculta tăcând.

                                   Ai să-l vezi că e puternic şi impunător, ai să vrei să-i spui câteva vorbe, aşa, de ofticat ce eşti că nu eşti ca el, dar ai să le înghiţi de frică şi le vei şopti pe la spatele lui. Te va uimi iubirea pe care o poate oferi un astfel de bărbat, sentimentul de siguranţă pe care îl ai, ca femeie, în preajma lui.

                                   Ai să-l vezi cum fierbe de dorul ei, cu nu îi dă pace iubirea pe care i-o poartă celei dragi. Şi-ai să spui că e prost sau că e sub papucul ei. Bărbatul aparent indiferent te va uimi iubind aşa cum nu pot iubi cei care par îndrăgostiţi veşnic, dar de fapt în adâncul sufletului sunt indiferenţi.

                                   Da, avem nevoie de îngeri care să ne poarte de grijă şi cărora să le purtăm la rândul nostru de grijă aşa cum numai noi ştim. Nu, nu ne îndrăgostim de bărbaţi răi, ne îndrăgostim de bărbaţi buni care se ascund sub măşti pentru a nu fi răniţi. 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • Posurile tale par foarte, foarte antifeministe! Tema recurenta e catde mult fac barbatii femeile sa sufere, pai da, se mai intampla, insa nu mi se pare ca incurajezi pe niciuna sa treaca peste, doar sa faca din suferinta un trofeu si un merit, ei nu, nu e un merit si in viata foarte neproductiv!

 • COMMENTS (2)

  1. Alex 09th octombrie 2016 at 10:44 -

   Posurile tale par foarte, foarte antifeministe! Tema recurenta e catde mult fac barbatii femeile sa sufere, pai da, se mai intampla, insa nu mi se pare ca incurajezi pe niciuna sa treaca peste, doar sa faca din suferinta un trofeu si un merit, ei nu, nu e un merit si in viata foarte neproductiv!

   Reply
  2. The Special One 17th februarie 2016 at 23:16 -

   Dar de un barbat bun cu diferite valente, chiar si de barbat rau? Cum e?

   Reply

  Leave a Reply