Nicio relație nu e mai frumoasă decât a noastră. Nimeni nu poate fi mai fericit decât noi. -Ceva ce ar trebui să putem spune cu toții. 

                         Nicio relație nu e mai frumoasă decât a noastră. Chiar dacă uneori ne certăm și nu ne înțelegem perfect. Chiar dacă avem momente în care ne aducem reproșuri unul altuia și suntem tentați să spunem cuvinte care dor și pe care de fapt nu le credem. Chiar dacă viața e grea din când în când și ne pune la încercare. Noi reușim să trecem peste toate obstacolele, iar la final ne strângem în brațe și știm că am reușit doar pentru că ne iubim. 

                         Nimeni nu poate fi mai fericit decât noi. Pentru că noi am înțeles că adevărata fericire nu e perfectă și pentru că am învățat să ne bucurăm de lucruri mărunte. Fericirea noastră nu e construită numai din momente importante, care prin definiție aduc mari bucurii, ci și din săruturi furate, din planurile pe care ni le facem la comun, din fiecare seară în care ne suntem unul altuia refugiu departe de greutățile vieții și leac pentru problemele cotidiene. La fel cum fericirea noastră e construită din toate diminețile în care ne sărutăm pe furiș și ne bem împreună cafeaua. 

                         Relația noastră nu e perfectă. Așa cum relația nimănui nu poate fi. Dar e tot ce ne dorim, tot ce avem nevoie și pentru noi e minunată, ne face cât se poate de fericiți, iar asta e cel mai important. Dacă omul de lângă tine te iubește și împreună sunteți fericiți, puteți depăși totul, puteți face față vieții, indiferent ce vă va scoate în cale. La fel cum vom face și noi. Pentru că ne iubim și știm să ne aducem câte un zâmbet pe buze. 

                         Nicio relație nu e mai frumoasă decât a noastră. Nimeni nu poate fi mai fericit decât noi. – Ceva ce ar trebui să putem spune cu toții. Ceva ce, poate, am reuși să spunem cu toții dacă nu ne-am încăpățâna să greșim inutil atunci când am putea evita. Nu se întâmplă să greșim. Se întâmplă să nu ne pese suficient sau să credem că greșelile noastre nu vor avea consecințe prea mari. 

Foto: Ian Schneider

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Vecoro