Nici nu ştiu cine eşti, dar îmi cer iertare că am alergat după altul în timp ce tu fugeai după mine.

                                      Nici nu ştiu cine eşti, dar îmi cer iertare că am alergat după altul în timp ce tu fugeai după mine. Poate era mai bine dacă oboseam mai devreme, poate tu încă mai aveai putere să mă ajungi din urmă şi să mă ridici şi pe mine. Poate nu ar fi trebuit să fiu atât de încăpăţânată încât să vreau neapărat iubirea unuia şi să rănesc, poate, pe alţii. Nici nu ştiu dacă exişti, dacă m-ai iubit sau dacă ai alergat după mine. Dacă nu s-a întâmplat, e mai bine… Dar dacă da, îmi cer iertare că am fost o nemernică orbită de iubirea otrăvită care nu avea şanse să trăiască oricum. Îmi cer iertare că ţi-am făcut ce mi-a făcut şi el mie, îmi cer iertare că am fost un om pe care nu-l suport, dar nu vreau şi nu pot să-l urăsc doar din cauza faptului că, poate, am fost exact ca şi el… Şi că poate am să mai fiu şi de acum înainte.

                                      Viaţa ne trimite într-un joc ale cărui reguli ne sunt necunoscute şi nici până la final nu ne dăm seama după ce principii suntem mânaţi să luăm anumite decizii. Poate de fapt nu există reguli, dar ar trebui. Adesea oamenii frumoşi sunt răniţi de propria naivitate şi loviţi cu propria putere. Cu cât poţi să aştepţi mai mult să te iubească cineva, cu atât poţi fi mai dezamăgită că nu te-a avut la suflet niciodată. Cu cât poţi fugi mai mult după un om, cu atât vei fi mai obosită când vei realiza că totul a fost în zadar. Dar poate că merităm. Poate nu suntem pedepsiţii fără vină… Cine ştie? Cine poate şti câţi au fugit după noi şi nu ne-au putut ajunge din urmă doar pentru că ne-am încăpăţânat la rândul nostru să alergăm după alţii care nu se întorceau înapoi să vadă cât de mult am obosit aşteptând şi noi… Iubire. 

                                      Îmi cer iertare dacă ai suferit din cauza mea, atât vreau să ştii!

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply