Nici n-ai idee…

                                   Face în fiecare zi atât de multe lucruri pentru care ar trebui s-o iubeşti la nesfârşit, dar nu eşti conştient de ele. Le face pentru tine, dar le face mai ales pentru ea, pentru liniştea sufletului ei şi pentru că se simte fericită în acele momente.

                                  Sunt dimineţi în care se trezeşte mai devreme, se întoarce către tine şi stând rezemată într-un cot te priveşte de parcă ai fi singura prezenţă din cameră. E atâta linişte încât îţi ascultă ritmul inimii în timp ce se împleteşte cu respiraţia liniştită. Te priveşte aşa, într-o linişte de cristal câteva minute, apoi începe să se joace în părul tău cu mişcări a căror ordine fără sens e înţeleasă numai de ea. La final e nemulţumită de opera ei şi strică tot. Îţi ciufuleşte părul în grabă, te sărută cu dor, iar tu te trezeşti. Şi te gândeşti că probabil nu are altceva mai bun de făcut decât să îţi strice ţie ultimele minute de somn. Tu nu ştii tot…

                                  Sau sunt seri în care tu nu poţi să ajungi acasă din motive pe care ea le-ar arunca în temniţă din cauză că te răpesc din aşternuturile calde pe care le împărţiţi. În acele seri se lasă torturată de pripriile gânduri. Adoarme târziu, abia după ce teama că poate tu nu eşti bine mai slăbeşte strânsoare în care o prinsese, iar ea realizează că te vei întoarce acasă, aşa cum ai făcut mereu, că o vei îmbrăţişa tare şi o vei săruta cu sete, iar atunci vei fi din nou numai al ei şi nu-ţi va mai putea face rău nimic.

                                 Şi sunt atâtea gesturi pe care le face din iubire, cu iubire şi de care tu nici măcar nu eşti conştient. Mă întreb ce gesturi neştiute de ea faci tu în fiecare zi… 

Foto: We Heart It

untitled

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply