,,Ne plac femeile deştepte, cu sufletul frumos, dar le iubim pe cele frumoase, cu sufletul gol.”

                                                  ,,Ne plac femeile deştepte, cu sufletul frumos, dar le iubim pe cele frumoase, cu sufletul gol.”

                                                  Îmi pare rău că acesta este adevărul, dar dacă ar fi altfel, s-ar resimţi în zâmbete, nu în lacrimi vărsate de atâtea femei pentru atâţia bărbaţi. Vreţi să fiţi şi voi ascultaţi, înţeleşi, să vi se poarte de grijă, să fiţi alintaţi şi să aibă cine să vă aştepte seara acasă cu o mâncare caldă pe masă, nu cu pizza abia adusă de distribuitor, dar nu ştiu cum se face că de fiecare dată când aveţi şansa să păstraţi alături de voi o astfel de femeie, vă gândiţi să vă aşezaţi la coadă pentru patul uneia care se iubeşte doar pe ea şi pe tine, dragule, te-ar ţine şi nu te-ar ţine, oricum îi e indiferent, căci dacă nu eşti tu, cu siguranţă e altul prin preajmă.

                                                  Ce mă mai miră pe mine şi totuşi mă intrigă la bărbaţi e acea resemnare grosolană potrivit căreia dacă ea nu a fost atrasă de el din diferite puncte de vedere, înclin să cred că de cele mai multe ori caracterul are de-a face cu asta, înseamnă că ea e cea care nu merită efortul pentru că, pe deasupra, mai are şi te miri ce moravuri. Glumiţi, nu? Aş vrea eu.

                                                  Eu v-aş propune să vă urmaţi cuvintele sau să nu mai spuneţi nimic pentru că aşa au ajuns multe femei să nu mai creadă în bărbaţi. Doar ca să ştiţi, sunt exact acele femei care nu aţi vrea să îşi piardă încrederea în iubire pentru că celorlalte oricum nu le pasă.

                                                  Şi îmi pare şi mai rău că din cauza voastră ajugem, din păcate să păstrăm în suflet gândul că ,,Ne plac bărbaţii adevăraţi, cei care iubesc, dar ne îndrăgostim de… De voi…”

                                                  Ca să evit oricare alte polemici inutile, dacă te-ai simţit atacat, înseamnă că am vorbit şi despre tine. Dacă ai apreciat şi ţi-a părut rău pentru cei care nu ştiu să iubească o femeie, ai respectul meu.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • ai vorbit si despre mine din pacate, dar nu sunt tipul care sa o iau personal, sau cel putin nu vreau asta, apreciez si imi pare rau pt. ca nu am stiut sa iubesc o femeie anume….. asta este.. nu te nasti invatat, iar greselile costa…

  succes!

 • COMMENTS (2)

  1. cineva-undeva 27th ianuarie 2016 at 11:13 -

   ai vorbit si despre mine din pacate, dar nu sunt tipul care sa o iau personal, sau cel putin nu vreau asta, apreciez si imi pare rau pt. ca nu am stiut sa iubesc o femeie anume….. asta este.. nu te nasti invatat, iar greselile costa…

   succes!

   Reply
  2. Bogdan 17th decembrie 2015 at 13:51 -

   Superb! 🙂

   Reply

  Leave a Reply