Ne leagă ceva mai presus de cuvinte, de greșeli, de momente de rătăcire. Ne leagă ceva ce nu putem înțelege pe deplin. E iubire și poate ceva mai mult decât atât. 

                       Nu suntem perfecți. Și nici nu ar trebui să fim. Nici nu ne dorim să fim. Pentru că suntem unici tocmai datorită imperfecțiunilor noastre. Și poate calitățile ne atrag, dar defectele ne unesc, ne leagă mai strâns pentru că acceptarea lor este un semn mai puternic de iubire decât multe altele. 

                       Ne leagă ceva mai presus de cuvinte, de greșeli, de momente de rătăcire. Ne leagă ceva ce nu putem înțelege pe deplin. E iubire și poate ceva mai mult decât atât. Nu a fost așa mereu, iubirea noastră nu a venit ca o furtună, nu ne-a cuprins cu zbucium, iar fiorii resimțiți și fluturii au fost discreți, ne-au dat voie să înțelegem ce se petrece cu noi. Și ne-a plăcut ce se întâmplă. Iubirea noastră a fost calmă, a făcut pași mici, dar siguri. Și iată-ne aici. 

                       Pe noi ne leagă multe amintiri frumoase pe care le-am plănui în detaliu sau care pur și simplu s-au întâmplat. Ne leagă zile bune, senine, frumoase, dar și unele cărora nu ne-a fost prea ușor să le facem față. Ne leagă dezamăgiri trăite împreună și probleme pe care le-am descurcat cu răbdare și iubire. Ne leagă sforile subțiri ale promisiunilor pe care ni le-am făcut și cele puternice ale tuturor realizărilor noastre… Nu sunt deloc puține. 

                       Da… Cred că nu mai e de multă vreme doar iubire între noi. Iar asta e ceva bun pentru că știu atâția oameni care s-au iubit și, cu toate astea, au putut să renunțe unii la ceilalți. Dar toți pe care îi știu legați de ceva mai mult decât iubirea, rezistă. Încă rezistă și așa vor face mereu. Pentru că iubirea, atunci când se sprijină și pe altceva, e mult mai puternică. Dăinuie. Rezistă. Iar pe noi ne leagă atâtea… 

Foto: Christoph Rücker

 

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts