Ne-am întâlnit. Ne-am plăcut. Ne-am iubit. Ne-am făcut de cap. Nu ne-am mai înţeles. S-a dus dracu’ şi dragoste şi tot. Ne-am despărţit. Şi parcă nici nu ne-am iubit niciodată. Îţi sună cunoscut?

                                         Ne-am întâlnit. Ne-am plăcut. Ne-am iubit. Ne-am făcut de cap. Nu ne-am mai înţeles. S-a dus dracu’ şi dragoste şi tot. Ne-am despărţit. Şi parcă nici nu ne-am iubit niciodată. Îţi sună cunoscut?

                                         Ne-am întâlnit. Ne-am plăcut. Ne-am iubit. Să fi fost destinul? Nu ştiu. Ceva tot a fost şi a fost frumos, trebuie să recunosc. Dacă nu ar fi fost n-aş fi îndurat în veci atâtea pentru tine… Nu ţi-aş fi iertat niciodată toate câte mi-ai făcut. N-aş fi rămăs atunci când ştiam foarte bine căt de uşor îmi poate fi să plec.Totuşi nu foarte uşor. Ştiam că o să mă doară sufletul, dar credeam că te va durea şi pe tine… În cot te-a durut, acum ştiu.

                                         Ne-am făcut de cap. Nu ne-am mai înţeles. S-a dus dracu’ şi dragoste şi tot. Nu mai aveam nimic din ce avusesem împreună. Mă priveai de parcă ţi-aş fi făcut rău şi nu-ţi făcusem, iar eu te priveam de parcă erai singurul care îmi putea oferi alinare… Şi puteai. Dar n-ai vrut. Am învăţat să nu mai cerşesc dragoste de la oameni care au sufletul gol şi n-am să mai cerşesc la nimeni iubire, în general. Eu m-am cam săturat să aştept ca cei pentru care mi-aş da sufletul, să nu dea măcar câteva zâmbete false pentru mine, deşi n-ar fi fost greu şi m-ar fi făcut fericită ştiind că sunt pentru mine… Dar nu au fost…

                                         Ne-am despărţit. Şi parcă nici nu ne-am iubit niciodată. Doi străini reci care abia mai simţeau dispreţ unul pentru celălalt. Atât a mai rămas între noi. Şi ce a fost la final a făcut să nu mai conteze ce a fost la început.Ne-am despărţit şi am realizat că nici măcar nu ne-am cunoscut cu adevărat…. Ce să mai vorbesc de iubit? Am fost străini şi încă suntem. Mereu am fost. 

                                         Îţi sună cunoscut?

Foto: We Heart It

 

 

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • Mda … Imi suna, dar inca nu ne.am despartit. Avem un copil si imi e greu sa il las fara tata … Il iubeste si copilul pe el, si el pe copil … Dar noi suntem doi straini aproape …

 • COMMENTS (23)

  1. Deea 28th octombrie 2016 at 09:58 -

   Mda … Imi suna, dar inca nu ne.am despartit. Avem un copil si imi e greu sa il las fara tata … Il iubeste si copilul pe el, si el pe copil … Dar noi suntem doi straini aproape …

   Reply

  Leave a Reply