Ne-am adus acuze pentru ca mai apoi să ne găsim scuze. Am căutat vinovaţi pentru ca mai apoi să ne cerem iertare unul altuia. Apoi ne-am separat spunând că ne iubim şi că nu e vina noastră, iar mai apoi am realizat că de fapt noi am fost singurii vinovaţi.

                             Ne-am adus acuze pentru ca mai apoi să ne găsim scuze. Am căutat vinovaţi pentru ca mai apoi să ne cerem iertare unul altuia. Ne-am separat spunând că ne iubim şi că nu e vina noastră, iar mai apoi am realizat că de fapt noi am fost singurii vinovaţi.

                            Cât de greu ne este să ne apropiem şi cât de uşor putem fi separaţi. Uneori iubirea care leagă doi oameni e atât de subţile încât poate fi ruptă de un simplu oftat… Dar iubirea ar trebui să fie puternică, să lege pe veci şi să dăinuie în timp mai mult decât noi… De ce nu mai e ea ce trebuie să fie? E vina prejudecăţilor. E vina oamenilor din jur. E vina distanţei care ne desparte adesea. E vina destinului… Oare?…

                           E vina mea şi a ta… Noi suntem singurii care au făcut ca sufletele noastre să vibreze în acelaşi mod, dar suntem şi singurii care au secat de putere o iubire care ar fi putut să dăinuie în veci. Noi suntem singurii care au lăsat să se strecoare între sufletele noastre prejudecăţile, oamenii din jur, distanţa… Chiar şi destinul… Pentru că, vezi tu, destinul şi-l mai face omul şi de unul singur, dar noi l-am construit astfel încât să fim singuri, deşi am fi putut să-l clădim astfel încât să fim împreună… Noi suntem singurii vinovaţi. Noi suntem singurii care suferă. Noi suntem singurii care s-ar mai putea întoarce. Dacă am mai avea la ce… La cine… Nu mai avem motive să privim înapoi, avem doar motive să privim înainte pentru că ce a fost, nu va mai putea fi şi o ştim amândoi la fel de bine. Noi suntem… Noi nu mai suntem… Acum sunt doar eu… Doar tu…

                           Ne-am adus acuze pentru ca mai apoi să ne găsim scuze. Am căutat vinovaţi pentru ca mai apoi să ne cerem iertare unul altuia. Ne-am separat spunând că ne iubim şi că nu e vina noastră, iar mai apoi am realizat că de fapt noi am fost singurii vinovaţi… Ne-am fi putut pune întrebări pentru a găsi răspunsuri. Ne-am fi putut privi în suflet, dar am ales să privim prin el. Am fi putut repara multe, dar am stricat totul… Doar noi… Singuri ne-am dat iubirea din inimi pentru o suferinţă amară… Singuri.

Foto: We Heart It

large (11)

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • Sincera sa fiu, articolele de pe acest blog sunt adesea tot ce am nevoie pentru a intelege anumite lucruri si de multe ori imi aduc o stare minunata. Felicitari pentru tot, mai ales pentru acest articol care imi da curajul de a face tot ce pot pentru a nu ajunge in situatia de mai sus.

 • COMMENTS (171)

  1. Iulia 07th ianuarie 2016 at 22:45 -

   Sincera sa fiu, articolele de pe acest blog sunt adesea tot ce am nevoie pentru a intelege anumite lucruri si de multe ori imi aduc o stare minunata. Felicitari pentru tot, mai ales pentru acest articol care imi da curajul de a face tot ce pot pentru a nu ajunge in situatia de mai sus.

   Reply
  2. gelu 09th decembrie 2015 at 00:09 -

   Ce e mai important orgoliul sau iubirea?

   Reply
  3. Vasile Liviu SIRBU 12th august 2015 at 20:33 -

   Cand doi orgoliosi au nevoie unul de celalalt fac tot posibilul pentru a nu fi impreuna.

   Reply

  Leave a Reply