N-o vei putea împiedica să plângă, dar măcar nu fi tu motivul!

                               Se vor întâmpla atâtea lucruri care o vor da peste cap și care uneori îi vor da impresia că au doborât-o la pământ. Nu le vei putea anticipa, nu vei putea să le faci nici tu față. Dar pentru ea va fi de ajuns să îi fi alături și să o sprijini. În fond, asta fac oamenii când se iubesc, nu? Se sprijină, se ajută și se ridică unul pe celălalt atunci când cad. 

                               Să știi că n-o vei putea împiedica să plângă, dar măcar nu fi tu motivul! Atunci când viața e grea și îi demonstrezi că poți fi alături de ea în momentele dificile, o faci să te iubească și mai mult, să pună suflet de acolo de unde crezi că ți l-a oferit deja pe tot. Atunci când ești alături de ea îi demonstrezi că are pe cine să iubească, are pentru cine să lupte. 

                               Dar atunci când tu ești motivul lacrimilor sale totul stă altfel. O faci să se îndepărteze și să se întrebe pentru ce mai rămâne, pentru cine. O obligi să își dea unele răspunsuri pe care credea că nu le va folosi niciodată. Și e trist când astfel de decizii se iau, când oamenii se despart sau când își greșesc unul altuia… E prea trist. 

                               Nu va fi perfect și nu va fi, în mod clar, așa cum v-ați imaginat voi, dar dacă veți face totul din suflet, gândindu-vă și la ce va simți celălalt nu doar la propria persoană, totul va fi bine și punct. Vor exista certuri și mici neînțelegeri, cuvinte spuse aiurea care poate vă vor durea la un moment dat. Dar astfel de lucruri se întâmplă, se iartă și se trece peste ele, atunci când sentimentele sunt destul de puternice să lege doi oameni… Nu destul de firave încât să îi dezbine. 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts