N-o să pot aştepta mereu să îmi scrii, să suni, să îți pară rău, să mă cauți, să te întorci. Uneori nu mai poţi aştepta ca cineva să se hotărască să te iubească. Uneori e prea târziu.

                                Va veni o vreme în care îți vei da seama că i-ai lăsat pe cei din jurul tău să te aștepte prea mult, mai mult decât ar fi putut ei să te aștepte. Ai lăsat sentimentele să se consume, pasiunea să se stingă și oamenii să obosească. Ai lăsat fericirea să treacă pe lângă tine fără să fii capabil să o prinzi de mână și să nu îi mai dai drumul. Ai lăsat să plece o femeie care te putea iubi întreaga viață doar pentru că nu ai reușit să îi spui o vorbă caldă atunci când îi era frig și să îi oferi un gest frumos atunci când se simțea însetată de… Tine…

                                N-o să pot aştepta mereu să îmi scrii, să suni, să îți pară rău, să mă cauți, să te întorci. Uneori nu mai poţi aştepta ca cineva să se hotărască să te iubească. Uneori e prea târziu. Uneori oamenii pleacă pentru că nu le-ai oferit motive să rămână alături de tine, nu din cauză că le-ai dat motive să plece. Uneori nu e nevoie să faci ceva greșit pentru ca omul de lângă tine să simtă că nu mai merge nimic, ci doar să nu faci nimic… Nimic bun…

                                Cel mai trist e atunci când omul iubit nu îți dă motive să rămâi, dar nici să pleci. Te lasă doar cu îndoieli, întrebări și temeri de regrete. Te lasă să te întrebi dacă ar fi bine să mai rămâi și să încerci să mai repari de una singură ce ar trebui să repari alături de omul drag sau să pleci având îndoiala că se mai putea repara ceva, dar că nu ai luptat destul. Cel mai trist e atunci când unul oferă totul, iar celălalt oferă doar așteptări. Cel mai trist e atunci când iubirea se stinge înainte de a arde cu toată intensitatea sa. 

                                Să știi că nu o să pot aștepta la nesfârșit…

Foto: We Heart It

 

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • Asa este…este foarte trist sa vezi ca nu mai insemni nimic pentru cel de langa tine…si ramai cu un gol in suflet care doare atat de tare!!

 • COMMENT (1)

  1. Anca 03rd octombrie 2017 at 06:47 -

   Asa este…este foarte trist sa vezi ca nu mai insemni nimic pentru cel de langa tine…si ramai cu un gol in suflet care doare atat de tare!!

   Reply

  Leave a Reply