N-o mai arde ca un domn dacă nu ştii cum să iubeşti o femeie!

                            Cu femeia trebuie să fii delicat, să ştii să o respecţi şi să o iubeşti. Trebuie să îţi dai seama când vrea să fie ascultată, când are nevoie să fie înţeleasă şi când trebuie doar să o strângi tare la pieptul tău ajutând-o să înţeleagă că totul va fi bine. Cu femeia trebuie să fii atent, altfel o vei face să îţi simtă absenţa şi să îţi ducă dorul. Altfel nu vei face altceva decât să creezi în sufletul ei un gol pe care nu îl vei mai putea umple vreodată. 

                            Cu femeia trebuie să ai grijă, să îi oferi acel sentiment de siguranţă de care oricare femeie este dependentă. Dacă nu o vei face să se simtă în siguranţă alături de tine, cu greu o vei putea face să te iubească pentru totdeauna. Într-o zi îşi va da seama că sufletul său nu e pe deplin fericit. Asta nu înseamnă că trebuie să încerci să o cumperi, să îi iei cadouri scumpe. Asta înseamnă că trebuie să fii bărbat, să ai grijă de ea şi să o faci fericită… Înseamnă că trebuie să o iubeşti fără ocolişuri sau ezitări. 

                            Aşa că n-o mai arde ca un domn dacă nu ştii cum să iubeşti o femeie! N-o mai arde ca un domn dacă nu ai de gând să o respecţi, să lupţi pentru fericirea ei şi a voastră. N-o mai arde ca un domn dacă nu eşti dispus să rămâi şi dacă nu ai gânduri serioase. Ea îşi va da repede seama ce fel  de bărbat eşti, nu o vei putea minţi mult timp şi în niciun caz nu o vei putea face să te iubească. O femeie deşteaptă îşi dă seama ce fel de intenţii are un bărbat. O femeie deşteaptă poate face diferenţa între un adevărat domn şi un impostor.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts